Bluetooth звучници, Musibaby M88 Bluetooth звучник, звучници Bluetooth безжично, двојно спарување, Bluetooth 5.0, гласен стерео звук, бас -бас, 30 часа игра за игра за дома и на отворено, плажа, ?
  • Неодамнешно

Bluetooth звучници, Musibaby M88 Bluetooth звучник, звучници Bluetooth безжично, двојно спарување, Bluetooth 5.0, гласен стерео

DEN 799.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♩ ♪ 【【Точен 360 ° стерео звук уште поважно, овој материјал има посилна способност за анти-мешање, со што Bluetooth врската е побрза и постабилна Има силна способност за анти-мешање. M88 имаат два вградени 10 W твитари и еден вуфер. Со оваа силна поддршка за моќ, можете да имате помоќни звучни ефекти. Со зголемената моќност, капацитетот на батеријата секако е зголемен. M88 има 30 часа време за играње, што може да се игра од ден на ноќ. Ви овозможува да уживате во не-стопираната музика. За преносен Bluetooth звучник, водоотпорна функција е секако неопходна. M88 има функција за спречување на прскање. Отпорен е на прскање, дожд, нежен спреј, итн. Конечно, она што се обидуваме да го направиме е да ги направиме повеќето од Bluetooth звучниците на Musibaby можат да бидат поврзани едни со други. Два различни модели на нашите. Звучниците можат да бидат поврзани двојно.