Хард Торбичка ЗА НОСЕЊЕ За Додатоци PSVR2, Tqsayhob Ps VR2 Случај, Заштитна Торба за Playstation 5 VR2 Слушалки и Контролори На Допир Со Капак На Објективот, Велкро Ремени, Лента За Р?
  • Неодамнешно

Хард Торбичка ЗА НОСЕЊЕ За Додатоци PSVR2, Tqsayhob Ps VR2 Случај, Заштитна Торба за Playstation 5 VR2 Слушалки и Контролори

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

И моден изглед и издржлив случај дизајниран ЗА слушалки ЗА ИГРИ НА ПС ВР2 Тврдиот случај ЗА PSVR2 усвојува висококвалитетна неткаена ткаенина со исклучителна изработка. Против удар, против шок, водоотпорен, отпорен на прашина, заштитете ги слушалките VR2 во првобитната состојба. Обезбедете соодветна заштита апсорбира удари и испакнатини,држејќи ги слушалките и додатоците ЗА ВР2 надвор од штета. Двојните патенти го олеснуваат отворањето и затворањето на вашата торбичка за носење. Велкро еластичната лента ги држи слушалките на место додека патувате. Мрежест џеб што дише е совршен за складирање додатоци кабел за полнење или адаптери. Тешко носење случај*1. Капак на објективот*1. Ремен за рамо*1. Кабелски Врски*4. Бамбус јаглен торба*1. Quase за PSVR2 ® - кутијата за носење ЗА PSVR2 е особено дизајнирана според неговата форма, 1 : 1 точна отворена мувла, така што уникатната внатрешна структура со специјални слотови совршено ќе се вклопи со ВАШИОТ PS VR2. Одржување на вашите СЕ-во-едно VR слушалки и додатоци организирани од оштетување додека заштитувате од движење и испакнатини. Погоден за практично складирање и патување. ●Сеопфатна Заштита-куќиштето ЗА PSVR 2 усвојува висококвалитетен материјал EVA Lycra, доволно цврст за да ја одржи својата форма и да го подобри ефектот против паѓање и анти-здроби. Исто така, ефикасно апсорбира шок и ја намалува штетата од случајно удирање. И заштитната обвивка од меко руно внатре може ефикасно да го заштити вашиот уред од надворешна компресија или шок. ●Издржлив Случај● - обвивката на тврдиот случај за playstation vr2 усвојува висококвалитетна неткаена ткаенина со извонредна изработка, без лепак, без штетен мирис, вклучена е една вреќа со јаглен од бамбус, дезодорирање, обезбедување издржливост на куќиштето.