Вигегу Дијамант Сликарство Колекции За Возрасни-Дијамант Уметност Колекции Со Додатоци &засилувач; Алатки, Пејзаж 5Д Слики Со Дијамант Точки Целосна Вежба Дијаман?
  • Неодамнешно

Вигегу Дијамант Сликарство Колекции За Возрасни-Дијамант Уметност Колекции Со Додатоци &засилувач; Алатки, Пејзаж 5Д Слики Со Дијамант Точки

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✍€ДОДАДЕТЕ РАДОСТ ВО ЖИВОТОТ Q diy дијамантското сликарство може да ја подобри практичната способност, да го намали стресот и да ги олесни емоциите, да доживее чувство на остварување, да ја зголеми самодовербата и да негува трпение, погодно за возрасни, постари лица и деца ✍●ДИЈАМАНТСКИ УМЕТНИЧКИ ДЕКОР●Комплетите За Сликање Дијаманти се еден вид рачно изработени уметнички дела. Готовиот производ е многу сјаен и убав. Таа е погодна за домашна декорација.Дијамантското сликарство може да биде украсено во дневната соба, спалната соба, работната соба, канцеларијата и други прилики, давајќи им на луѓето чувство на задоволство. ✍€DIY СМЕШНИ ПОДАРОЦИ●Дијамантско сликарство, исто така наречено diy дијамантско сликарство, Исто Така Е Идеален Подарок за Пријателите и Децата на Родендени, Ноќта на Вештерките, Божиќ и Други Празници. ✍●ЛЕСЕН ЗА ЧИТАЊЕ●дијамантските уметнички броеви и симболи на ХД платното се јасни и лесни за читање. Добивате околу 30% дополнителни монистра во секоја боја за да спречите појава на недоволни дијаманти. Вежбите се придржуваа до платното без тешкотии, а дијамантите остануваат многу добри, нема да паднат. ✍●УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА ● ако имате проблеми кога користите комплети за сликање дијаманти, ние поддржуваме враќање и размена ве молиме контактирајте не навреме преку е-пошта и ќе одговориме во рок од 24 часа, ве Молиме бидете сигурни дека купувањето. Комплетите за сликање дијаманти Во Моментов Се Популарни Самостојни Домашни Украси.Користете Го Специјалниот Тркалезен Кристален Кристален Дијамант и Дизајнираната Шема за Да Направите Разумна Комбинација за Да Ги Реализирате Сјајните И живописни Рачно Изработени Занаети.