Гајатоп Брич За Ткаенини, Џемпер За Отстранување Влакна На Полнење, Интелигентен Дигитален Дисплеј Влакна За Бричење Таблети За Бричење Меурчиња Тример За Облека ?
  • Неодамнешно

Гајатоп Брич За Ткаенини, Џемпер За Отстранување Влакна На Полнење, Интелигентен Дигитален Дисплеј Влакна За Бричење Таблети За Бричење

DEN 1289.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Креативен Дизајн, Долготраен : Користење на тешки стомачни пластични школки + задебелена решетка од нерѓосувачки челик и нерѓосувачки челик остар брич 6-лист сечило) Бидете сигурни дека тешко ќе се скрши или оштети, имаме моќен мотор за вшмукување и прениум, лесен за бричење на џемперот чист и без влакненца како ново купен. Компактен и Одличен За Патување : Едно Копче Работи Слатко Средство за Чистење Влакна. Полнење компатибилен Со Адаптер, директен приклучок на лаптоп/десктоп, моќ банка, автомобил полнач. 1,5 часа полнење може да работи 120 минути и е совршен за патување и домашна употреба, компактен (5,8"x2, 4"x2, 44") и лесен (8,4 унци). Дигитален Дисплеј И Складирање На Влакненца Со Голем Капацитет : можете да го видите нивото на моќност, статусот на работа е јасен на прв поглед и можете да ја следите преостанатата моќност во секое време. Имаме отстранлив и видлив зголемен колектор за влакненца, направете ја вашата работа полесна и поудобна. Одговара На Повеќето Ткаенини : можете да ја користите најновата револуционерна машина за бричење ткаенини пресечете го вишокот пилинг, топчиња од пената, замаглувања и влакна од зимски палта, џемпери, шалови , ракавици, кадифни играчки, перничиња за автомобили, софи, хеланки, постелнина, завеси и други ткаенини за облека.