Козметичка Кутија За Складирање Со Огледало И Лед Светло Организатор На Десктоп Шминка Куќиште За Чување Фиока Отпорна На Прашина
  • Неодамнешно

Козметичка Кутија За Складирање Со Огледало И Лед Светло Организатор На Десктоп Шминка Куќиште За Чување Фиока Отпорна На Прашина

DEN 1446.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа кутија за складирање има дизајн на рачка што е безбеден и удобен за движење Заоблениот дизајн е флексибилен и издржлив. Кутијата за складирање има ротирачки слој за класификација за подобро искористување на просторот за складирање. Заоблени и полирани агли мазни и деликатни без грубост и без повреда на рацете. LED моделот има три нивоа НА LED мека светлина што може да ја осветли вашата убавина. Оваа мултифункционална кутија за складирање може да ги организира вашите производи и козметика за нега на кожата за да ја направите вашата работна површина поуредна. Оваа кутија за складирање има дизајн на рачка што е безбеден и удобен за движење. Заоблениот дизајн е флексибилен и издржлив. Кутијата за складирање има ротирачки слој за класификација за подобро искористување на просторот за складирање. Заоблени и полирани агли мазни и деликатни без грубост и без повреда на рацете. LED моделот има три нивоа НА LED мека светлина што може да ја осветли вашата убавина. Оваа мултифункционална кутија за складирање може да ги организира вашите производи и козметика за нега на кожата за да ја направите вашата работна површина поуредна. Поради различни ефекти и средини на осветлување, поставки за осветленост на екранот итн., бојата на вистинската ставка може да биде малку поинаква, ве молиме погледнете ја вистинската ставка. Во однос на големината, ве молиме дозволете разлика од 1-3 см поради рачно мерење, ви благодариме за разбирањето!Оваа кутија за складирање има дизајн на рачка што е безбеден и удобен за движење. Заоблениот дизајн е флексибилен и издржлив.Кутијата за складирање има ротирачки слој за класификација за подобро искористување на просторот за складирање.

Size:
23*24*33cm
Material:
ABS
Purpose:
cosmetic storage
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product please contact me we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Stackable Organizer Drawers:
After-sales service:
If you have any comments or suggestions on the product, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible. For more related products, please search wangyiren93, we will serve you wholeheartedly!