Држач За Приказ НА УКРАС ВИКАСКИ Рачно Изработен Дрвен Држач За Очила Држач За Очила За Очила Од Животинско Дрво Држач За Очила За Домашна Канцеларија Декорација Н?
  • Неодамнешно

Држач За Приказ НА УКРАС ВИКАСКИ Рачно Изработен Дрвен Држач За Очила Држач За Очила За Очила Од Животинско Дрво Држач За Очила За Домашна Канцеларија

DEN 222.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мала тежина и нема да заземе премногу простор за складирање за дома, канцеларија и други специјални прилики. држач за дисплеј за очила за сонце. Изработен од дрвен материјал кој е цврст и издржлив за употреба. држач за дисплеј за очила за сонце. Фините занаети го олеснуваат избледувањето и деформирањето. држач за дисплеј за очила за сонце. Уникатниот дизајн го прави привлечен и уникатен. Со боја насликани дизајн, додавајќи елегантна и смешна атмосфера за вас куќа. држач за дисплеј за очила за сонце. Може да се користи и како држач за очила и десктоп украс за вашата куќа. држач за дисплеј за очила за сонце. Опис Животинско Дрво Очила Рамка Дисплеј Полица Ретро Подарок Решетката Занаети Орнаменти Маса Декорации Карактеристики-Боја : како што е прикажано-Материјал : Дрво Големина : Околу 16. 5 см - уникатниот дизајн го прави привлечен и уникатен; со дизајн обоен во боја; додавање елегантна и смешна атмосфера во вашата куќа; - може да се користи како држач за очила; и украс на работната површина за вашата куќа.