Parsaho Fire Hydrant Model Moder Bank Bank Home Ornaments фигурини железни монети банка за заштеда на пари за заштеда на свинче банка гроздобер минијатурни фигурини за домашно украсување к?
  • Неодамнешно

Parsaho Fire Hydrant Model Moder Bank Bank Home Ornaments фигурини железни монети банка за заштеда на пари за заштеда на свинче банка

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Гроздобер модел на хидрант на пожар】 Тој е насликан во традиционалната светло црвена боја, стариот класичен дизајн на модел на хидрант на оган, може да додаде визуелен интерес за секоја просторија Со својот силен ретро стил, би било добар додаток за приказ на прозорецот, ресторан или тематски бар. И тоа е квалитетно парче со внимание на деталите. 【Исклучителна банка за монети и украси за домови】 Тоа е најдобро решение за складирање на расфрлани монети. Слотот за монети е на задниот дел од хидрантот. Не само што е смешна банка за пари, туку и многу добар занает што може да ги украси детските простории, дневните соби, просториите за студирање и другите важни прилики, дури и како реквизити за снимање филмови. 【Издржлив материјал】 Направен од метал што го прави доволно силен и издржлив за трајна и долготрајна употреба. 【Креативен подарок】 Овој прекрасен гроздобер изглед на оган хидрант пари за пари е совршен подарок за пожарникарите или за деца кои сакаат да бидат пожарникари. Уникатен сувенир за денот на пожарникарот. Исто така одлична опција за специјални прилики како Денот на благодарноста и Божиќ, домаќинство, роденден и многу повеќе. 【Погодна големина】 6 '' L x 5.8 '' H Внимание : Не е вистински хидрант на пожар и не работи правилно. 【Гроздобер модел на хидрант на пожар】 Тој е насликан во традиционалната светло црвена боја, стариот класичен дизајн на модел на хидрант на оган, може да додаде визуелен интерес за секоја просторија. Со својот силен ретро стил, би било добар додаток за приказ на прозорецот, ресторан или тематски бар. И тоа е квалитетно парче со внимание на деталите. 【Исклучителна банка за монети и украси за домови】 Тоа е најдобро решение за складирање на расфрлани монети. Слотот за монети е на задниот дел од хидрантот. Не само што е смешна банка за пари, туку и многу добар занает што може да ги украси детските простории, дневните соби, просториите за студирање и другите важни прилики, дури и како реквизити за снимање филмови.