Тркало со макара на макара Dmeizhen Timing 15 заби htd 3m Timing Murly Bore 4 // 5/6/6/6,35 mm за ширина 10mm 3m Синхрони појас HTD3M Појасен меурче за тркала, помалку истекување и постабилна (голем?
  • Неодамнешно

Тркало со макара на макара Dmeizhen Timing 15 заби htd 3m Timing Murly Bore 4 // 5/6/6/6,35 mm за ширина 10mm 3m Синхрони појас

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Времето за време на ременот е направена од алуминиумска легура, цврста и издржлива, третман на површинска оксидација, антикорозирање ефикасно Lifeивотот на синхрониот појас. Контакт со макара за тајминг со страната на забот што го минимизира ризикот од лизгање на ременот. Аклирана на забите површина на внатрешната дупка, помалку исход и постабилна. 15 заби лак htd 3m макара за време Времето за време на ременот е направена од алуминиумска легура, цврста и издржлива, третман на површинска оксидација, антикорозирање ефикасно. Lifeивотот на синхрониот појас. Контакт со макара за тајминг со страната на забот што го минимизира ризикот од лизгање на ременот. Аклирана на забите површина на внатрешната дупка, помалку исход и постабилна. 15 заби лак htd 3m макара за време 15 заби лак htd 3m макара за време.