Колба за сончање - 10оз Скриена Колба Со Алкохол Ви Овозможува Да Земате Алкохол Насекаде Вклучува БЕСПЛАТНА Инка И Дополнителни Безбедносни Заптивки Отпорни На Ис?
  • Неодамнешно

Колба за сончање - 10оз Скриена Колба Со Алкохол Ви Овозможува Да Земате Алкохол Насекаде Вклучува БЕСПЛАТНА Инка И Дополнителни Безбедносни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗБЕГНУВАЈТЕ ПРОТЕКУВАЊЕ и ОТКРИВАЊЕ со вклучените заштитни заптивки од леплива пена отпорни на истекување, така што шишето изгледа фабрички запечатено Боби Базкил нема да биде помудар!. НЕМА ПОВЕЌЕ ПРЕСКАПИ ПИЈАЛОЦИ-тропски Предели на Плажа колбите со лосион за сонце ви овозможуваат да го однесете омилениот алкохол на концерти на отворено, спортски настани, крстарење или каде било каде што сакате да уживате во коктел без да плаќате премногу за напоен пијалок. НЕ КРИЈТЕ ГО ПИЈАЛОКОТ НЕКАДЕ НЕПРИЈАТНО-тие изгледаат како вистинската работа, така што криењето алкохол на обична локација е лесно. Нема повеќе подмолни обиди да прошверцувате гломазна колба во градник, само испуштете ја во чантата, чантата или ранецот и одете веднаш. ДОНЕСЕТЕ ДОВОЛНО ЗА СЕКОГО - 2 10оз контејнери држат до 20 СНИМКИ и ќе ве направат живот на забавата. Тоа е речиси двојно повеќе од помалите шишиња со лосион за раце и тело или помали додатоци за колби на пазарот. ВАШИОТ ПИЈАЛОК ОНАКА КАКО што ТРЕБА ДА ИМА ВКУС – ние ја користиме најбезбедната пластика ЗА ХРАНА БЕЗ БПА ЗА нашите шишиња за сончање, така што вашиот пијалок никогаш нема да има смешен вкус. СЕГА ВКЛУЧУВА 6 БЕЗБЕДНОСНИ ЗАПТИВКИ ОТПОРНИ НА ИСТЕКУВАЊЕ - ние користиме вистински заптивки од леплива пена безбедни за храна, така што кремата за сончање се појавува фабрички запечатена. ОДЕТЕ СКРИШУМ ДОДЕКА ГО КРИЕТЕ ОМИЛЕНИОТ АЛКОХОЛ ВО ОБИЧНА ЛОКАЦИЈА-Тропските Предели На Плажа Колбите За Лосиони за Сончање Од Елегантно Вино изгледаат како вистинска работа за да не мора да се грижите дали ќе бидете подмолни шверцувајќи го вашиот омилен алкохол минатото безбедност на спортски настан, концерт, фестивал, диплома или bенска забава, голф излет или крстарење. ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ ДОДЕКА ПИЕТЕ ШТО САКАТЕ - одете на настан што служи само пиво и вино евтино добро алкохол или уште полошо целосно суво Не дозволувајте тоа да се расипе добро време, бидете дискретни и сокријте го пијалокот Во Колба Со Лосион За Сончање На Плажа, за да може забавата да беснее!. ЕДНОКРАТНО И ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ - само дајте му на празниот маскиран држач за алкохол брзо плакнење во мијалникот и подготвени сте повторно да го наполните тајниот скривач за алкохол со вашиот омилен пијалок. СОВРШЕН УНИКАТЕН ПОДАРОК ЗА ЗАБАВА И ПОЛНЕЊЕ ЗА ПОРИБУВАЊЕ ЗА АЛКОХОЛИЧАРОТ НА ВАШАТА ЛИСТА-за мажи и жени, тато, мама, сопруг, брат, сестра, момче или девојка. Сигурно ќе им донесете смеа и насмевки на соработниците на забавата во канцеларијата за празници, Божиќната тајна дедо мраз, размената на јенки, размената на подароци за бели слонови или забавата за зграпчување торби за работа. ОСНОВНИ РАБОТИ - за фудбалски игри или било кој спорт. Лажната торбичка за сончање инкогнито е безбеден таен пијалак за алкохол што ви овозможува да скриете 10 мл течност, вотка, текила, виски или било кој алкохол.