CoverBuddy iPad Pro 12,9 Инчен Случај 2021 - Магична Тастатура Компатибилна Футрола Со Држач За Моливи, Поддршка За Полнење Со Моливи Со Јаболка-Компатибилна Со Магична Тастату?
  • Неодамнешно

CoverBuddy iPad Pro 12,9 Инчен Случај 2021 - Магична Тастатура Компатибилна Футрола Со Држач За Моливи, Поддршка За Полнење

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕДИНСТВЕНИОТ СЛУЧАЈ НА IPAD ШТО РАБОТИ СО МАГИЧНИ ТАСТАТУРИ И ФОЛИЈА ЗА ПАМЕТНИ ТАСТАТУРИ-првата и единствена патентирана заштитна футрола на i Pad во светот што поддржува оригинални тастатури на i Pad bluetooth Компатибилен Со Магија Тастатура И Паметни Тастатура Фолио. Исто така, поддржува безжично полнење на јаболко Молив 2 генерација. ЕДИНСТВЕНИОТ COVERBUDDY КОЈ НУДИ ПЛАН ЗА ЗАШТИТА - ова е единствениот Cover Buddy кој нуди опција за дополнителен план за заштита (видете Додадете План За Заштита под Копчето Купи Сега). (COVERBUDDY Е IPAD СЛУЧАЈ НЕ ТАСТАТУРА СЛУЧАЈ) ТЕНКИ И ЛЕСНИ : со само 1,5 mm дебелина и 76g, Cover Buddy ви дава едвај свесни чувства додека го користите вашиот i Pad Pro. Прецизните исечоци ви овозможуваат целосен пристап до сите копчиња, порти за полнење и звучници. ВГРАДЕН ДРЖАЧ за МОЛИВИ : Специфичен држач и за Молив Од Јаболка и За Лесен Молив.