ДАНАСИ 8 Листови Светат Во Темните Налепници За Нокти Налепници За Уметност За Нокти За Ноќта На Вештерките Лепливи Налепници За Нокти Светлечки 3д Украси за Нокти ?
  • Неодамнешно

ДАНАСИ 8 Листови Светат Во Темните Налепници За Нокти Налепници За Уметност За Нокти За Ноќта На Вештерките Лепливи Налепници За Нокти

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ВКЛУЧЕН ПАКЕТ] 8 Листови лепливи налепници за уметност на ноктите за Ноќта на Вештерките + 1 парчиња антистатички закривени пинцети + 1 парче стапче за кутикули од дрво [ПРОЗРАЧЕН ДИЗАЈН ] тиква, пламен, пајак, черепи, дух, був, шема на лилјаци и налепниците за нокти можат да светат во темнина, нека ги изненадите сите ноќта на Ноќта на Вештерките. [БЕЗБЕДНОСТ и ЖИВОТНА средина] dec 3д налепниците за тетоважа за нокти се изработени од еколошки материјали, лесни за употреба и долготрајни, не ограничувајќи се на какви било стилови на нокти, можете да верувате и користите (дури и за бремени жени). [ПОГОДЕН ЗА ДОМА/САЛОН] можете да го декорирате ноктот на прстот, ноктот на прстите, куќиштето на мобилниот телефон, очилата, направената картичка, уметноста на телото итн. уживајте во вашиот маникир со семејството и пријателите. [ДОБРА УСЛУГА ] Ве Молиме Не Двоумете се Да Не Контактирате Доколку Има Проблем Со Квалитетот. [ВКЛУЧЕН ПАКЕТ] 8 Листови лепливи налепници за уметност на ноктите за Ноќта на Вештерките + 1 парчиња антистатички закривени пинцети + 1 парче стапче за кутикули од дрво. [ПРОЗРАЧЕН ДИЗАЈН ] тиква, пламен, пајак, черепи, дух, був, шема на лилјаци и налепниците за нокти можат да светат во темнина, нека ги изненадите сите ноќта на Ноќта на Вештерките. [БЕЗБЕДНОСТ и ЖИВОТНА средина] dec 3д налепниците за тетоважа за нокти се изработени од еколошки материјали, лесни за употреба и долготрајни, не ограничувајќи се на какви било стилови на нокти, можете да верувате и користите (дури и за бремени жени). [ПОГОДЕН ЗА ДОМА/САЛОН] можете да го декорирате ноктот на прстот, ноктот на прстите, куќиштето на мобилниот телефон, очилата, направената картичка, уметноста на телото итн. уживајте во вашиот маникир со семејството и пријателите. [ДОБРА УСЛУГА ] Ве Молиме Не Двоумете се Да Не Контактирате Доколку Има Проблем Со Квалитетот. ⭕ВОВЕД ВО БРЕНДОТ : ДАНАСИ е професионална компанија за уметност за нокти, со напредна технологија на производство и моќни дизајнери, ние сме посветени на водечкиот моден тренд на уметност за нокти.