20 Еез Висечки Мрежести Кеси За Складирање Кромид Компири Вреќи За Складирање Лук Нето Долго Големо Нето Складирање За Повеќекратна Употреба Произведуваат Кеси Ор?
  • Неодамнешно

20 Еез Висечки Мрежести Кеси За Складирање Кромид Компири Вреќи За Складирање Лук Нето Долго Големо Нето Складирање За Повеќекратна

DEN 1188.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволна Количина : она што ќе го добиете се 20 парчиња кујнска храна мрежести кеси со рачки и отвори, главно дизајнирани во беж, пастелна и класична боја, декоративни и практични; Доволни количини и голем капацитет во основа можат да ги задоволат вашите потреби за секојдневна употреба, замена и споделување Голема Големина : секоја од кесите за еднократно производство мери прибл. 18,5 х 5,71 инчи/ 47 х 14,5 см, доволно голем и со растегливост до одреден степен, што може да помогне да се држат компири, домати, кромид, ѓумбири, овошје, зеленчук и други ситници, ефикасно заштедувајќи простор за складирање во вашата кујна. Функционални Дизајни : со оглед на вашите барања за употреба, мрежестите кеси за складирање кујна доаѓаат со петелки на врвот за закачување и носење, и мрежести дизајни за подобра вентилација; Покрај тоа, има отвори на врвот за ставање, а исто така и отвори со брави на дното за лесно вадење. Сигурен и Еднократно : овој вид торба за складирање компири и кромид е главно изработена од квалитетен полиестерски материјал со извонредна изработка и добро шиење, безбеден и без мирис, перат и дишат, сигурен и еднократно, не е лесен за кинење, абење, бледнеење или кршење, нудејќи ви трајна услуга. Широк Спектар На Апликации : овие висечки мрежести кеси за зеленчук може да се применат за различни прилики, како што се дома, кујна, канцеларија, ресторан, студентски дом, самопослуга, супермаркет за овошје и зеленчук итн., играјќи функционални улоги и за одржување на вашата куќа чиста и за заштеда на простор за складирање.