Охо Блутут Очила, Гласовна Контрола И Паметни Очила Во Стилот На Отворено Уво Слушајте Музика и Повици СО Јачина НА звук НАГОРЕ И Надолу,Аудио Очила Со Сина Светлин?
  • Неодамнешно

Охо Блутут Очила, Гласовна Контрола И Паметни Очила Во Стилот На Отворено Уво Слушајте Музика и Повици СО Јачина НА звук НАГОРЕ

DEN 1103.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗБЕДНОСНИ ОЧИЛА : Технолошки Објектив За Блокирање На Сина Светлина за Читање Компјутер, Игри Преодниот Технолошки Објектив ќе ја Промени Бојата на Објективот Од Чиста во Темно Сива На Отворено Под Сонце и Ќе Ја Смени Темно Сивата во Чиста Боја Во Затворен простор. Отпорен на удари За Уреди За Заштита На Очите и Лицето. Против Напрегање На Очите, Против Гребење, Против Замаглување. ФУНКЦИЈА ЗА ГЛАСОВНА КОНТРОЛА : Безжичен Звучник со Технологија За Паметни Асистенти Како Телефонски Повици И Одговори Без Раце, Лесно Зборувајте Сири,Кортана И Гугл Сега За Да Се Поврзете Со Вашите Омилени Музички Станици (пандора,i Tunes,Spotify и повеќе),Лесно Зборувајте За Насоки, Ажурирања На Времето и Сообраќајот. ВОЛУМЕН НАГОРЕ И НАДОЛУ ДИЗАЈН : Паметни Звучници очила за Сонце е Со Јачина На звук Нагоре И Надолу Функција, Како И Шпедитер И Назад, Батерија Играње Олово Време е до 10 Часа. СТИЛ НА ЗВУЧНИК СО ОТВОРЕНО УВО : Блутут Очилата за Сонце со Систем За Звучници Со Отворено Уво Ви Овозможуваат да Ја Слушате Вашата Омилена Музика и сѐ околу вас. HD Микрофонот Нуди Висококвалитетен Звук Додека Сте На Повици. УЛТРА ТЕНОК ДИЗАЈН : Дизајн На Дебелина На Мобилен Телефон, Флексибилна Рамка За Материјал и Многу Лесна Како Нормална Тежина на Очилата за Сонце. Ексклузивен Дизајн Во Американски Стил, Уреден, Унисекс и Многу Удобен За Носење додека Се Релаксирате и Вежбате. Охо Bluetooth 5.0 Аудио Очила за Сонце Со Технологија За Отворено Уво Ги Прават Рацете Слободни, Дизајн ЗА НАС и Удобно Носење. Паметни Звучници очила за Сонце е Со Волумен Нагоре И Надолу Функција, Како И Шпедитер и Назад, Батеријата Играње Доведе Време е до 10 Часа. Гласовна Контрола За Уживање Во Слободата на Безжични Мобилни Повици, Бесплатна Музика и многу повеќе. Bluetooth Очилата Се Компатибилни за Сите Мобилни Телефони Со Име На Верзија или Бренд, можат Да Поврзат Два Паметни Телефони и Да Одговараат На Повици од кој било, но Тоа не е Очила за сонце За Спроводливост на Коските.