Магичен 2 во 1 мултифункционална отстранлива врата и прозорец патека на жлебот на аголот на тастатурата за чистење на тастатурата за чистење на тастатурата со праш?
  • Неодамнешно

Магичен 2 во 1 мултифункционална отстранлива врата и прозорец патека на жлебот на аголот на тастатурата за чистење на тастатурата за чистење

DEN 76.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјали : ПП пластична рачка и најлонска четка, силна и издржлива, не е лесна за стареење 2-во-1 Дизајн : Сет за чистење на четки и прашина, исто така може да биде одвојлив, удобен и лесен за складирање. Големина : Околу 18,5 x 2cm/7,28 "x 0,78", тенка фигура е совршена за чистење на жлебови и рабови. Добар помошник : Отстранете ја нечистотијата со прозорци со доверба, четката за чистење на прозорецот за чистење е одлична алатка за брзо зафаќање на стаклената врата и лесно користете ја прашината од прозорецот. Материјали : ПП пластична рачка и најлонска четка, силна и издржлива, не е лесна за стареење. 2-во-1 Дизајн : Сет за чистење на четки и прашина, исто така може да биде одвојлив, удобен и лесен за складирање. Големина : Околу 18,5 x 2cm/7,28 "x 0,78", тенка фигура е совршена за чистење на жлебови и рабови. Добар помошник : Отстранете ја нечистотијата со прозорци со доверба, четката за чистење на прозорецот за чистење е одлична алатка за брзо зафаќање на стаклената врата и лесно користете ја прашината од прозорецот.