Алатки За струг, 11 парчиња Алатка За Мини Карбид Струг Поставете Делови За Алат За Вртење Алатки За Заварување, Погодни за Општи Стругови,полуавтоматски и Автоматс?
  • Неодамнешно

Алатки За струг, 11 парчиња Алатка За Мини Карбид Струг Поставете Делови За Алат За Вртење Алатки За Заварување, Погодни за Општи

DEN 534.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

45# челик струг алатка тело, карбид главата, висока цврстина, силна отпорност на абење, трајни долг живот Погоден за општи стругови, полуавтоматски и автоматски стругови, планери, цилиндри, крајни лица, внатрешни дупки, рамнини, скали, жлебови и отсекувања, стругови за обработка на метали, вртење, сечење, процес на навој. Со овој сет, можете да ги усогласите грубите предмети лево и десно, и да ги поделите или исечете. Овие алатки се користат за внатрешни и надворешни операции. Овој разноврсен комплет за алатки за струг може да се справи со широк спектар на проекти, со различни алатки што одговараат на различни потреби, идеални за домашна или професионална употреба. 45# челик струг алатка тело, карбид главата, висока цврстина, силна отпорност на абење, трајни долг живот. Погоден за општи стругови, полуавтоматски и автоматски стругови, планери, цилиндри, крајни лица, внатрешни дупки, рамнини, скали, жлебови и отсекувања, стругови за обработка на метали, вртење, сечење, процес на навој. Со овој сет, можете да ги усогласите грубите предмети лево и десно, и да ги поделите или исечете. Овие алатки се користат за внатрешни и надворешни операции. Овој разноврсен комплет за алатки за струг може да се справи со широк спектар на проекти, со различни алатки што одговараат на различни потреби, идеални за домашна или професионална употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Turning Tool Set
Body Material:
45# Steel
Cutter Head Material:
Carbide
Quantity & Type:
11pcs in total
DIN4971R bevel 25 degree right cutter:
DIN4972R lead angle 45 degrees right cutter:
DIN4973R inner hole right cutter:
DIN4974R blind hole car right cutter:
DIN4975 wire cutter:
DIN4976 grooving cutter:
DIN4977R side facing right cutter:
DIN4978R outside round right cutter:
DIN4980R outside round right cutter:
DIN4980L outside round left cutter:
DIN4981R cutting right cutter :
Optional Size:
8x8mm, 10x10mm, 12x12mm
Package List:
11 x Turning Tool  :