Пополнете 9 х 6 инчни Божиќни Кеси За Бонбони, Божиќни Пластични Вреќи За Завиткување Со Врвки За Подароци Од Бонбони Закуска За Колачиња Мали Подароци За Деца на Фе?
  • Неодамнешно

Пополнете 9 х 6 инчни Божиќни Кеси За Бонбони, Божиќни Пластични Вреќи За Завиткување Со Врвки За Подароци Од Бонбони Закуска За Колачиња

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Брзи Божиќни кеси за бонбони не само што се одлични за пакување домашни колачиња, бонбони, колачи, крофна, туку се вклопуваат и за пакување подароци за украсување на вашата забава Идеален Подарок - овие кеси за бонбони се полни со класични божиќни елементи Дедо Мраз, Елка, елен, снешко, снегулка, Среќен Божиќ, симпатичен и шарен дизајн за божиќни забави, ќе ја додадат божиќната атмосфера. Пополнете 9 х 6 инчни Божиќни Кеси За Бонбони, Божиќни Пластични Вреќи За Завиткување Со Врвки За Подароци Од Бонбони Закуска За Колачиња Мали Подароци За Деца на Фестивалска Забава 50 По Пакување ова се прекрасни мали торби за подароци! Тие се толку убави, воопшто не се евтини или лепливи. Печатењето е живописно, мат и целосно заситено на торбата. Различните модели се толку убави, но сепак се разликуваат едни од други. Лентата е прекрасен допир и доаѓа веќе врзана низ торбата, што го прави лесна работа да составите многу торби за подароци и брзо да ги врзете.