Gialer Запре Работа Авторитет Картички, 100 Парчиња Индивидуализира Стоп Работа Орган Картичка За Потсетување На Вработените Да Се Запре Небезбедни, Несигурни И Загри?
  • Неодамнешно

Gialer Запре Работа Авторитет Картички, 100 Парчиња Индивидуализира Стоп Работа Орган Картичка За Потсетување На Вработените Да Се Запре

DEN 1391.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стоп За Работа Картичка : Стоп За Работа Авторитетните Картички се дизајнирани како потсетник за вашите вработени дека тие се овластени (и имаат одговорност) да ја прекинат работата во случај да се појават небезбедни услови, преку однесување или работни услови Кажете "Не" на небезбедно : Кога нешто небезбедно, несигурно во вашата секојдневна работа, користете картички за овластување за стоп за работа и сигурно работата е безбедна, тогаш продолжете со работата. Обезбедете Безбедна Работа : Дајте ГИ СВА-картичките на вашиот персонал и потсетете ги дека имаат овластување и обврска престанете со небезбедна и несигурна работа додека работата не е безбедна, избегнувајте работни спорови. Соодветна Големина : Секоја картичка е 3 3/8 "x 2 1/8" и дебелина 30min - иста големина како вашата кредитна картичка( Iso CR80 Стандард ). Прилагодете Ја Вашата Картичка : ние нудиме прилагодено лого или име на вашата компанија и сопствени картички за овластување за запирање на работата со слот за ознака за багаж за да можат да се закачат на јаже. Можеме да ги персонализираме или прилагодиме овие картички на кој било начин што ќе го изберете. Стоп За Работа Картичка : Стоп За Работа Авторитетните Картички се дизајнирани како потсетник за вашите вработени дека тие се овластени (и имаат одговорност) да ја прекинат работата во случај да се појават небезбедни услови, преку однесување или работни услови. Кажете "Не" на небезбедно : Кога нешто небезбедно, несигурно во вашата секојдневна работа, користете картички за овластување за стоп за работа и сигурно работата е безбедна, тогаш продолжете со работата. Обезбедете Безбедна Работа : Дајте ГИ СВА-картичките на вашиот персонал и потсетете ги дека имаат овластување и обврска престанете со небезбедна и несигурна работа додека работата не е безбедна, избегнувајте работни спорови.