Богатство на првиот чекор: Ефект на богатство 1 -ви албум Green ver CD+1P постер+156P Photobook+Папка за разгледници+текстови POS+Hologram Post+Polaroid+Baby Photo+Selfie+Налепница+Порака за картичк?
  • Неодамнешно

Богатство на првиот чекор: Ефект на богатство 1 -ви албум Green ver CD+1P постер+156P Photobook+Папка за разгледници+текстови POS+Hologram

DEN 856.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Официјално дистрибуирана нова и оргинална ставка од производителот Сите артикли и карактеристики од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Treasure The First Step : Treasure Effect 1-ви албум пакети со зелена верзија вклучува CD+1 P преклопен постер+156 P Photobook+Папка за датотеки со разгледница+текстови разгледница+холограм пост+полароид+бебе фотографија+фото-картичка+селфи+налепница+пред-нарачка придобивка (најдете богатство (најдете богатство (најдете богатство Картичка за гребење+AR Photocard)+Дополнителна порака за картички за фотографии+БЕСПЛАТНО Број на следење. Пред-нарачката придобивката е случајно вклучена во некои од првите албуми на печатот. Во зависност од верзиите, содржината во албумот може да се разликува.