КЕИЛЕОХО 1/4 Инчно Природно Памучно Јаже, Бело Занаетчиско Врвче За Облека Со Должина Од 164 СТАПКИ Занаетчиски Конец За Плетење Низа Тежок Ѕид Виси Јаже За Декорациј?
  • Неодамнешно

КЕИЛЕОХО 1/4 Инчно Природно Памучно Јаже, Бело Занаетчиско Врвче За Облека Со Должина Од 164 СТАПКИ Занаетчиски Конец За Плетење

DEN 311.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРИРОДЕН МАТЕРИЈАЛ-памучното јаже направено со висококвалитетен и многу отпорен памук е меко на допир, лесно се врзува јазли и се спојува Без белење или боење, без хемиски влакна. СИЛЕН и ЦВРСТ - природен памучен кабел со дијаметар од 1/4 Инчи е доволно цврст и цврст. Идеална искривување на ткаење за ткаење на разбој на рамка, издржлива и силна памучна алишта што ја задржува напнатоста за време на процесот на ткаење. 164 СТАПКИ ПАМУЧНА АЛИШТА - бела макраме конец одговара на разни украси, едноставни, дарежливи, убави,модни и елегантни, 50 метри памучен кабел е совршен за линија за облека, линија за перење, јаже за перење, јаже за врзување, градинарство, кабел за кров, итн, па дури и плетење, бележници и фаќачи на соништа. РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ УМЕТНИЧКИ ПРОЕКТИ - нашиот тежок памучен кабел е цврст, а во споредба со другите јажиња од јута, јажињата со памучни плетенки имаат помалку јазли и се помеки, дури и ако децата ги користат за ракотворби. БЕЗГРИЖНО КУПУВАЊЕ-ве Молиме не двоумете се да не контактирате доколку има проблеми со нашето памучно јаже, можете да го вратите производот и да добиете поврат во рок од 30 дена од приемот. Само запомнете дека вашето задоволство е нашиот прв приоритет. ПРИРОДЕН МАТЕРИЈАЛ-памучното јаже направено со висококвалитетен и многу отпорен памук е меко на допир, лесно се врзува јазли и се спојува. Без белење или боење, без хемиски влакна. СИЛЕН и ЦВРСТ - природен памучен кабел со дијаметар од 1/4 Инчи е доволно цврст и цврст. Идеална искривување на ткаење за ткаење на разбој на рамка, издржлива и силна памучна алишта што ја задржува напнатоста за време на процесот на ткаење. 164 СТАПКИ ПАМУЧНА АЛИШТА - бела макраме конец одговара на разни украси, едноставни, дарежливи, убави,модни и елегантни, 50 метри памучен кабел е совршен за линија за облека, линија за перење, јаже за перење, јаже за врзување, градинарство, кабел за кров, итн, па дури и плетење, бележници и фаќачи на соништа. РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ УМЕТНИЧКИ ПРОЕКТИ - нашиот тежок памучен кабел е цврст, а во споредба со другите јажиња од јута, јажињата со памучни плетенки имаат помалку јазли и се помеки, дури и ако децата ги користат за ракотворби. БЕЗГРИЖНО КУПУВАЊЕ-ве Молиме не двоумете се да не контактирате доколку има проблеми со нашето памучно јаже, можете да го вратите производот и да добиете поврат во рок од 30 дена од приемот. Само запомнете дека вашето задоволство е нашиот прв приоритет. ЗА нас КЕИЛЕОХО е посветен на дизајнирање и производство на издржливо памучно јаже, кое широко се користи во градината, ракотворбите и декорацијата.