Верса Тагови Шофершајбната Слоган Налепници 12 Пакет На 3 Ред Седење Налепници 12 Пакет На Пари Слогани 12 Пакет На Купување Тука Плаќаат Тука Прозорец Налепници Заст?
  • Неодамнешно

Верса Тагови Шофершајбната Слоган Налепници 12 Пакет На 3 Ред Седење Налепници 12 Пакет На Пари Слогани 12 Пакет На Купување

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржи слоган за СЕДЕЊЕ од 12 3 РЕД налепници за застапништво со димензии 14 и 1/2 инчи на 2,75, тие работат совршено за да го осветлат секој автомобил, камион, Р или користено возило. Плус 12 Готовина Верса-Ознаките Жолти и Црвени слогани работат на претворање на сообраќајот на вашиот автомобилски дилер што поминува со овие резерви на дилери со СВЕТЛА боја отпорни НА УВ. Плус 12 КУПИ ТУКА ПЛАЌААТ ТУКА слоганите На шофершајбната Кои Се Зелени И Црни налепници се лесни за употреба, нашите резерви на дилери се доволно силни за да се држат до шофершајбната и лесно да се отстранат кога е време за испорака. Верса-Ознаките обезбедуваат резерви за авто-дилери за дилери на автомобили повеќе од 50 години, нашите налепници за слогани се долго време омилени за зголемена видливост. ПРОИЗВЕДЕНО во САД ние ги користиме Сите Американски труд токму овде во Озаркс Од Мисури, Одржувајќи Ја Америка ВРАБОТЕНА.