10 Пакет Маски За Лице За Деца Возрасни, Прилагодлив Ремен За Држач За Маски За Маски За Лице Со Лесни За Употреба Клипови, Повеќебоен Ремен За Држач За Ѓердан Одличн?
  • Неодамнешно

10 Пакет Маски За Лице За Деца Возрасни, Прилагодлив Ремен За Држач За Маски За Маски За Лице Со Лесни За Употреба Клипови, Повеќебоен

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВРВКИТЕ ГИ РЕШАВААТ ПРОБЛЕМИТЕ СО МАСКАТА за ЛИЦЕ-дали сте уморни од болка во увото кога носите маски долго време, откако ќе станете стуткани, валкани, изгубени или скршени од абење? Пробајте ги нашите прилагодливи разнобојни врвки за облоги за лице Тие ќе ги решат сите прашања што ги имате кога носите маски. ВРВЕН КВАЛИТЕТ и ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Овие лесни ленти за држачи за маски се изработени од полиестер со мек квалитет. Ги дизајниравме врвките со штипки за јастог за лесна инсталација. Многу е лесно да ја ставите маската и да ја извадите од јажето. Јажето удобно ја држи маската за лице околу вратот кога не се користи. 10 ПРИЛАГОДЛИВИ РАЗНОБОЈНИ ВРВКИ-Погодни за мажи жени и деца бидејќи врвките се прилагодливи. Тие се долги 38 см, можат да се прилагодат на вашите потреби. Овие врвки со различна боја може да се користат како моден додаток за различни тимови и маски за да останат безбедни во стилот. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ВРВКИ-Овие врвки може да се користат како врвки за вратот за закачување на држачот за значка или врвка за зглоб.