Тривд Фрол 550 парчиња Комплет За Асортиман На Завртки За Самопреслушување, М3/М4/М5/М6 304 Комплет За Завртки Од Нерѓосувачки Челик, Филипс Драјв Асортиман на Завртки з?
  • Неодамнешно

Тривд Фрол 550 парчиња Комплет За Асортиман На Завртки За Самопреслушување, М3/М4/М5/М6 304 Комплет За Завртки Од Нерѓосувачки Челик,

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ШИРОКА ПРИМЕНА●Овој Асортиман На Завртки за Самопреслушување главно се користи во метал, дрво или пластика Овој тип на завртка главно се користи во метал, дрво или пластика и обично има зашилен крај за да помогне во навлегувањето во материјалот. ①КАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОИЗВОДОТ 1 : Без Загадување 2 : Отпорност На Корозија 3 : Анти - ' Рѓа 4 : Висока Јачина 5 : Издржлив и Цврст. ●МАТЕРИЈАЛ И ИЗРАБОТКА●Користење посилен материјал 100% 304 отпорност на корозија од нерѓосувачки челик, спречување на ' рѓа во влажна средина, може да се чува долго време, висока јачина, без деформација. Конецот на завртката е многу остар и цврст и нема лесно да се соблече со пиштолот за завртки. ● ПРИЛАГОДЕНО ПОСТАВУВАЊЕ ● попрактичен приспособен асортиман. Вклучува 275 парчиња рамна глава и 275 парчиња тркалезна глава, и двете содржат м3/М4/М5/М6 х 12мм/20мм/25мм/40мм/50мм завртки, исполнете ги сите ваши барања, задолжително за вашиот домашен живот. Quality SERVICE®Ако не сте 100% задоволни од која било причина, ние ќе го вратиме назад и ќе понудиме замена или враќање на целосната куповна цена доколку е потребно.