Танстик 21 парчиња 120 Ронки Сино Брусење Сунѓер За Брусење Флексибилни Влажни Суви Меки Блокови За Брусење Од Пена со Четка За Боја од 2,5 инчи За Мебел Од Гипс Картон ?
  • Неодамнешно

Танстик 21 парчиња 120 Ронки Сино Брусење Сунѓер За Брусење Флексибилни Влажни Суви Меки Блокови За Брусење Од Пена со Четка За Боја

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?[Пакетот Вклучува] ќе добиете 20 парчиња 120 сунѓери за брусење и 1 парче четка за боја од 2,5 инчи, вкупно 21 парче ?[Висококвалитетен Материјал] Нашите сунѓери за брусење се изработени од висококвалитетна алумина и сини сунѓери со одлична еластичност, издржливи, не се лесни за кинење, кои можат да се користат долго време. ?[Сунѓер За брусење] Нашите сунѓери за брусење се перат и еднократно, погодни за употреба со влажни и суви марамчиња. Покрај тоа, нашите блокови за брусење се флексибилни, со што се овозможува прилагодување на уникатните контури и тешко достапните области. Уникатен процес на садење електростатско песок, песокот е полн и рамномерен, кој има карактеристики на водоотпорност, отпорност на киселина и алкали. ?[Четка за боја] во пакувањето е вклучена и четка за боја од 2,5 инчи. Рачката на четката за боја е изработена од тврдо дрво, што го олеснува контролирањето при работа. И влакната се природни, совршени за повторна употреба и чистење. Погоден за сликање ѕид, врата, ограда, уметност итн. ?[Широки Апликации] Нашите сунѓери за брусење се погодни за мелење метал, дрво, гипс картон, пластика, занает, автомобилска индустрија или друго бришење или полирање. Танстик 21 парчиња 120 Ронки Сино Брусење Сунѓер За Брусење Флексибилни Влажни Суви Меки Блокови За Брусење На Гипс Картон Сунѓер За Брусење Со Сунѓер за Брусење со 2,5 инчи Четка За Боја За Мебел Од Гипс Картон Спецификации : тип На Производ : сунѓери за брусење и четка за боја големина на сунѓер за Брусење : 12х10х1, 2см сунѓер за Брусење ронки : 120 гриз големина На Четка : 2,5 инчна боја : сина количина : 21 Парчиња Карактеристики : ? Сунѓерите за брусење танстик се перат и се користат повеќекратно, погодни за употреба со влажни и суви марамчиња.