Зензои Луксузни Црно Пенкало &засилувач; Молив Сет - Висок Крај Подарок Кутија Со / Метал Се Повлече Хемиско Пенкало, Механички молив 0.7 ММ, Олово Цевка &засилувач; Ма?
  • Неодамнешно

Зензои Луксузни Црно Пенкало &засилувач; Молив Сет - Висок Крај Подарок Кутија Со / Метал Се Повлече Хемиско Пенкало, Механички

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

А РАЗЛИКУВА ПЕНКАЛО СЕТ-Издвоите од толпата со софистициран елегантен црн лак хемиско пенкало и механички молив во собата Полнење, луксузни пенкала и моливи внимателно дизајнирани да испорачаат беспрекорна изведба за пишување. ДОБРО ИЗБАЛАНСИРАНО ЧУВСТВО И ДИЗАЈН-Елегантни пенкала за пишување кои успеваат да постигнат совршена рамнотежа помеѓу чувството значително да се држат, но сепак лесно да се пишуваат подолго време. Стилски, метални, лесни пенкала градат за непречено пишување, изготвување и дневник. ЛУКСУЗНИ КОМПЛЕТИ ЗА ПЕНКАЛО ЗА ПОДАРОК-комплетите за пенкало за мажи подарок или подарок за жени се одличен избор за деловни партнери, клиенти, татковци или мајки. Квалитетно пенкало и луксузен молив 0,7 за секојдневна употреба дома или во канцеларија. Идеален подарок за архитект, сметководител, инженер, уметник, професионалец или студент. ПРЕКРАСНА КУТИЈА ЗА ПЕНКАЛО-Премиум искуство за дебоксирање. Црно-златните пенкала и механичките моливи за цртање доаѓаат со 2 германски шмит средно мастило со мастило за мастило (црно и сино) и квалитетен молив 0,7 ММ оловна цевка. УНИКАТЕН СЕТ ЗА ПЕНКАЛО И МОЛИВ-Дајте му на вашиот специјален сет за пенкало што ќе го користи секојдневно. Одлични подароци за шеф, колега, пријател или семејство. Совршен подарок за секоја пригода, празници, промоции, дипломи, годишнини и родендени. Овој елегантен црн хемиско пенкало и механички сет за моливи е одличен подарок за секоја посебна пригода.