Зихмв Облека Воздух 1ПЦ Преклоплива Решетка за Сушење 10 Во 1 Фармерки Решетка За Складирање Облека За Домашна Облека Решетка За Сушење Облека Што Може Да Се Преклоп?
  • Неодамнешно

Зихмв Облека Воздух 1ПЦ Преклоплива Решетка за Сушење 10 Во 1 Фармерки Решетка За Складирање Облека За Домашна Облека Решетка За Сушење Облека

DEN 1289.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Произведен Од Висококвалитетен Нерѓосувачки ЧЕЛИК и Издржлива Пластика Оваа Ставка е Цврста, Но Доволно Лесна за Да Се Движи Наоколу На Обезбедени Тркала Секој Рицинус Опремен Со Сопирачка За Да Ја Запре Шината Што Се Движи Наоколу Кога Е Заклучен. Произведени со исклучителна изработка и обезбедување квалитет, за да можете да останете задоволни во следните неколку години. Телескопски дизајн, не е потребно склопување. Ниво ПРЕКЛОПУВАЊЕ ОБЛЕКА ВОЗДУХ РЕШЕТКАТА За Сушење, Дизајн Овозможува Максимална Површина Сушење Во Рамките На Затворен Простор. Модуларен Дизајн За Оптимално Сушење. Решетката за сушење што може да се прошири обезбедува простор за сушење за вашата облека, чаршафи, облека, крпи итн. и заштедува простор кога не е во употреба. Произведен Од Висококвалитетен Нерѓосувачки ЧЕЛИК и Издржлива Пластика Оваа Ставка е Цврста, Но Доволно Лесна за Да Се Движи Наоколу На Обезбедени Тркала. Секој Рицинус Опремен Со Сопирачка За Да Ја Запре Шината Што Се Движи Наоколу Кога Е Заклучен. Произведени со исклучителна изработка и обезбедување квалитет, за да можете да останете задоволни во следните неколку години. Телескопски дизајн, не е потребно склопување. Ниво ПРЕКЛОПУВАЊЕ ОБЛЕКА ВОЗДУХ РЕШЕТКАТА За Сушење, Дизајн Овозможува Максимална Површина Сушење Во Рамките На Затворен Простор. Модуларен Дизајн За Оптимално Сушење. Решетката за сушење што може да се прошири обезбедува простор за сушење за вашата облека, чаршафи, облека, крпи итн. и заштедува простор кога не е во употреба. Нивоа на Сушење облека Со Дополнителни Висечки Крилја за Облека На Закачалки, Кошули, Фустани итн. Држи Вкупно до 15 килограми Перење.СТРАНИЧНИТЕ ХАНГАРИ Може да се Прилагодат на Различни Височини За Да Одговараат на Предмети Од Облека што се Сушат. Вклучува Сушење Чевли И Шини За Складирање Чевли На Дното.Оваа ставка е добро изработена од врвен материјал за издржлива и практична употреба.