УПКОХ Додатоци За Кампување 2 парчиња 201 Безбедност Ледена Лента Нерѓосувачки Метал Резба Кампување Челик Пик Длето Шанкер Алатка Xxcm Барови Питон Дома Најдобро За ?
  • Неодамнешно

УПКОХ Додатоци За Кампување 2 парчиња 201 Безбедност Ледена Лента Нерѓосувачки Метал Резба Кампување Челик Пик Длето Шанкер Алатка

DEN 526.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Јапонска Дробилка За Мраз : рачката на нашето ледено длето обезбедува неверојатно сигурно и удобно држење во сите средини и услови Обликувач На Мраз од Нерѓосувачки Челик : Компактна големина за лесно носење и складирање. Метален Чиппер За Мраз : Усвојување на премиум материјал, цврст и за долгорочна употреба. Мраз Зема Со Рачка : Изработен од врвен материјал за и практична употреба. Избор на машина за мраз : Усвојување на премиум материјал, цврст и за долгорочна употреба. Пакетот Вклучува 2 х Карактеристики на избор на мраз-Боја : Алатки за Резба На Сребрен Мраз. - леден избор, лесен за употреба, мал по големина,лесен за носење коктел мраз. - Големина : Околу 35,00Х3, 00Х3, 00см/13, 76Х1, 18Х1, 18 инчен Мраз удар. - Погоден за професионална и домашна употреба кампување мраз зема. - Специјално дизајниран за берење коцки мраз, за употреба игла за чај. - Усвојување на високо крајот од нерѓосувачки челик, може да биде за долгорочна безбедност мраз зема.