Песнички Организатори На Кујнски Шалтер И Пакет Полици На Кабинети, Комплет Од 4 Полици За Кујнски Кабинети што Може Да Се Прошират, Метал И Бамбус, Црна, Природна И ?
  • Неодамнешно

Песнички Организатори На Кујнски Шалтер И Пакет Полици На Кабинети, Комплет Од 4 Полици За Кујнски Кабинети што Може Да Се Прошират,

DEN 213.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Пакет Вклучува : Два комплети од два организатори на кујнски кабинети, едниот во црно и природно, другиот во бело и природно, за додавање повеќе простор за складирање во вашата кујна Каде Недостасува Полица? Неуредниот шалтер, кабинетот или оставата, чајната кујна? Донесете ги овие 4 полици дома за да го продолжите складирањето; шишиња со зачини, конзервирана стока—сите овие хаос-креатори можат да бидат скроти. Силата Не Е Изгубена : Поддржана Од бамбус со висока јачина И силен метал, полиците на шалтерот можат да соберат по 33 килограми; слободно ставете ја вашата опрема за кафе Или притиснете панини врз нив-тие можат да ја земат. Редење, Проширување : Ставете ги полиците наредени, вгнездени, рамо до рамо или во форма На л за да одговараат на вашиот простор; со паметен прилагодлив дизајн, вашата имагинација е единствениот ограничувачки фактор. Направете Ги Ваши : Земете ги овие кујнски полици надвор од кујната и користете ги онака како што сакате; пробајте ги во канцеларија за вашите документи, во дневната соба за игри или во гаража за повеќе складирање. Боја : Црна, Природна; Бела, Природна. Материјал : Метал, Бамбус. Голема Големина На Полицата : 11,7 "Л х 7,7" В х 6,1 " Ч (29,7 х 19,5 х 15,5 см).