Ipad Случај од 10-Та Генерација Со тастатура 10,9 инчи, iPad тастатура 10-та Генерација - Безжично Осветлување Со Позадинско Осветлување-Паметно Фолио Покритие Со Држач За ?
  • Неодамнешно

Ipad Случај од 10-Та Генерација Со тастатура 10,9 инчи, iPad тастатура 10-та Генерација - Безжично Осветлување Со Позадинско Осветлување-Паметно

DEN 1433.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПАТИБИЛНОСТ-куќиштето на Тастатурата е компатибилно само со 10,9-инчен i Pad 10-та генерација (Број На Модел : A2696/A2777/A2757)Ве молиме проверете ги моделите на таблети пред купувањето.Ставете го вашиот i Pad 10-ти gen таблет во куќиште за тастатура, ќе имате удобно искуство за пишување слично на лаптоп. ПРЕКРАСНО ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ-тастатурата има 7 бои позадинско осветлување и 3 режими на осветленост. Можете да ја изберете бојата и осветленоста што ќе ги користите во мракот. Тоа е многу убаво. Кога користите таблет за работа ноќе, намалувањето на осветленоста може многу добро да ги заштити вашите очи. Ова е многу добар подарок за жени, мажи или деца за учење или работа и така натаму. ДОЛГА ТАСТАТУРА ЗА БАТЕРИИ-куќиштето за тастатура од 10-та генерација i Pad 2022 користи стабилна и зрела технологија Bluetooth, до 10 метри, така што лесно можете да ја користите дома или во канцеларија, едноставна и стабилна. Внатрешноста на тастатурата е опремена со моќна батерија за повеќекратна употреба, ова ви овозможува да ја користите тастатурата повеќе од 2 часа кога позадинското осветлување е вклучено и 180 часа кога задното осветлување е исклучено. IPAD 10-ТА ГЕНЕРАЦИЈА ТАСТАТУРА со ДРЖАЧ ЗА МОЛИВИ-изработена е од стп мек и издржлив кожен надворешен слој, облога од микрофибер и тврд заден капак. Совршено може да ја заштити таблетата Самсунг од прашина, гребнатини и секакви несреќи што паѓаат. Тенкиот тенок паметен фолио случај вграден држач за моливи, кој лесно може да го носи моливчето. Повеќе не грижете се дали ќе го изгубите моливот. Молив НЕ Е ВКЛУЧЕН. Функција ЗА АВТОМАТСКО СПИЕЊЕ/БУДЕЊЕ Заштитува и го зачувува траењето на батеријата. Со едноставно затворање на капакот, куќиштето го принудува вашиот таблет да спие автоматски. Наизменично, отворете го куќиштето за веднаш да го разбудите вашиот уред.