Лианју 40-Парче Сребрени Садови За Виножито за 8, Комплет Шарени Прибор За Јадење Од Нерѓосувачки Челик, Прибор За Јадење Садови Вклучуваат Вилушки Ножеви Лажици, По?
  • Неодамнешно

Лианју 40-Парче Сребрени Садови За Виножито за 8, Комплет Шарени Прибор За Јадење Од Нерѓосувачки Челик, Прибор За Јадење Садови

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сребрени садови поставени за 8, нашите 40 парчиња сребрени сет услуги за 8 лица кои содржат 8 ножеви за вечера, 8 лажици за вечера и 8 лажички, 8 вилушки за вечера и 8 вилушки за салата Квалитетен сребрен прибор, комплет виножито со 40 парчиња е изработен од врвен висококвалитетен нерѓосувачки челик кој го обезбедува вашето здравје, отпорен на ' рѓа, цврст и издржлив во годините што доаѓаат. Модерен сребрен комплет, лак за огледало секогаш одржува сјајна, не грижете се за избледување на бојата или чипсување бидејќи тоа е метален слој што доаѓа од технологијата за вакуумско галванизирање. Голема големина на тежина, мазна површина со соодветна тежина, не премногу тешка ниту премногу лесна, овие прибор за јадење се дизајнирани да обезбедат добро разбирање и за возрасните и за големите деца. Комплет за прибор за јадење, комплет за рамни садови од нерѓосувачки челик 40 парчиња е договор за секојдневна употреба, вечера, хотел, ресторан, бистро, кампување, пикник, лесно чистење и безбедна машина за миење садови.