Комплет за асортиман на ракави за поправка на завртки, комплет за навој за наврт за наврт за навртки за поправка на конец за вметнување комплет за авијација за авто?
  • Неодамнешно

Комплет за асортиман на ракави за поправка на завртки, комплет за навој за наврт за наврт за навртки за поправка на конец за

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ракавот со навој на жица е прицврстувач за женски конец со одредена еластичност, што може да ја подобри јачината на врската на конецот Големината на конецот е стандардна, конецот е јасна и ќе биде поточна за реставрација на лизгање на забите. Оревот за поправка главно се користи во авијацијата, автомобилите, ламбите, калапите, механичката опрема и другите полиња за производство. Ракавот за завртки може да се користи за да се претвори помеѓу и империјалните дупки на навој, што е погодно и брзо. 304 Не'рѓосувачки челик има добра отпорност на корозија и не е лесно да се пробие при поправка на дупките за навој. Ракавот со навој на жица е прицврстувач за женски конец со одредена еластичност, што може да ја подобри јачината на врската на конецот. Големината на конецот е стандардна, конецот е јасна и ќе биде поточна за реставрација на лизгање на забите. Оревот за поправка главно се користи во авијацијата, автомобилите, ламбите, калапите, механичката опрема и другите полиња за производство. Ракавот за завртки може да се користи за да се претвори помеѓу и империјалните дупки на навој, што е погодно и брзо. 304 Не'рѓосувачки челик има добра отпорност на корозија и не е лесно да се пробие при поправка на дупките за навој. Theицата навојна ракав е прицврстувач за женски конец со одредена еластичност, што може да ја подобри јачината на врската на конецот. Големината на конецот е стандардна, конецот е јасна и ќе биде поточна за реставрација на лизгачки заби на навој. 304 Не'рѓосувачки челик има добра отпорност на корозија и не е лесно да се пробие при поправка на дупките за навој. Ракавот за завртки може да се користи за да се претвори помеѓу и империјалните дупки на навој, што е погодно и брзо. Оревот за поправка главно се користи во авијацијата, автомобили, ламби, калапи, механичка опрема и други полиња за производство. Спецификација : Тип на ставка : Вметнување на конец на жица Метеријал : SUS304 Model : M10 X 1.

Item Type:
Wire Thread Insert
Material:
SUS304
Model:
M10 x 1.5
Thread Specification:
M10 x 1.5
Outside Diameter Before Installation:
Approx. 12-12.5mm / 0.47-0.5in
Drill Bit Diameter:
Approx. 10.5mm / 0.4in
1D Length After Installation:
Approx. 10mm / 0.4in;
Number of Turns Before Installation:
5
1.5D Length After Installation:
Approx. 15mm / 0.6in;
Number of Turns Before Installation:
8.1
2D Length After Installation:
Approx. 20mm / 0.8in;
Number of Turns Before Installation:
11.2
2.5D Length After Installation:
Approx. 25mm / 1in;
Number of Turns Before Installation:
14.2
3D Length After Installation:
Approx. 30mm / 1.2in;
Number of Turns Before Installation:
17.3
Wire Thread Insert Model Description:
For Example
Wire thread inserts are also called threaded sheaths, stainless steel threaded sleeves, wire sleeves, and braces. They are a new type of internal threaded fasteners made of high-strength, high-accuracy diamond-shaped cross-section steel wire; in aluminum al: