4 парчиња дрвена супа лажица, домашен ресторан преносен едноставен елегантна лажица за трпеза, кујнски прибор за прибор, прибор за кујнски прибор, лажица за мешање ?
  • Неодамнешно

4 парчиња дрвена супа лажица, домашен ресторан преносен едноставен елегантна лажица за трпеза, кујнски прибор за прибор, прибор

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мулти функционална】 Лажицата е умерена по големина и може да се користи за јадење, мешање топла супа, кафе, јадење овесна каша и други десерти, итн Топли и ладни јадења, течни и тврди оброци. 【Природни материјали】 Лажицата со супа е изработена од висококвалитетен дрвен материјал, не токсичен и без мирис, БПА бесплатно, цврсто и цврсто, издржливо за употреба. Светла тежина, трајни и нежни, овие прекрасно дизајнирани кујнски алатки ја прават работата во стил. Нашите дрвени лажици се мазни, без сплитер, лесни и лесни за ракување. 【Единствена текстура】 рачно изработена лажица, деликатна текстура, мерна и мазна, нема да ги повреди вашите деликатни раце, безбедни за употреба. Мора за вашата кујна. Добра за здрава и безбедна за прибор за готвење што не се нурка. Нежно миење на рацете веднаш по употреба. 【4 парчиња лажица】 4 парчиња лажица во сет, тоа е совршен подарок за семејство, пријатели, роднини, колеги, итн., Тие ќе го сакаат тоа, неопходно прибор за јадење во секојдневниот живот.Нагиозно занаетчиство, рачно овластено, со врежана текстура , фино изработка, убава и практична. 【Применливи сценарија】 погодни за различни сцени, како што се дом, патувања, кафулиња, продавници за десерти, ресторани, хотели, семејни собири, забави, итн.

Item Type:
Soup Spoon
Material:
Kusunoki
Weight:
45g / 1.6oz(approx.)
Size:
Approx. 18 x 4.6cm / 7.1 x 1.8in
Package List:
2 x Light Color Spoon2 x Dark Color Spoon
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.