Багажник За Микробранова Печка ПЕНГФЕИ, Полица За Складирање На Метални Плочи За Складирање Во Домот, Водоотпорен Држач За Дисплеј За Кујнска Канцеларија, Заштеде?
  • Неодамнешно

Багажник За Микробранова Печка ПЕНГФЕИ, Полица За Складирање На Метални Плочи За Складирање Во Домот, Водоотпорен Држач За Дисплеј За Кујнска

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР : со оваа решетка за складирање на работната површина, можете полесно да пристапите до садовите и залихите, да ја одржувате вашата кујна без неред и да го искористите максимумот од работната површина, заштедувајќи ви многу простор и време ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : полицата во кујната е изработена од метален материјал, горниот дел од масата е густ, мазен и водоотпорен, а аглите се заоблени. држачот со дебелина од 20 мм е поцврст и постабилен, може да издржи 75 кг и е издржлив. ПРИЛАГОДЛИВА ПОЛИЦА : полица за микробранова печка што Може да се Повлече, должината може да се прилагоди помеѓу 40-64см. висината на подот може да се прилагоди за 10 см, а методот на бравата е фиксиран, што може брзо да ја префрли висината на панелот и е многу стабилен. ШИРОК СПЕКТАР НА ПРИМЕНА : Обезбедете дополнителен простор за складирање, кој може да се користи како лавици за микробранови печки, лавици за зачини или за поставување тоалети во бањата и да се користи како лавици за складирање за украсни простори во дневната соба, балконот и спалната соба. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛАЦИЈА : поставете го држачот за дисплеј брзо и лесно, со детални упатства и вклучени сите делови.откако ќе ја инсталирате вашата работна маса, неговиот цврст дизајн ќе ги издржи сите предмети за домаќинството или канцеларијата. ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР : со оваа решетка за складирање на работната површина, можете полесно да пристапите до садовите и залихите, да ја одржувате вашата кујна без неред и да го искористите максимумот од работната површина, заштедувајќи ви многу простор и време. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : полицата во кујната е изработена од метален материјал, горниот дел од масата е густ, мазен и водоотпорен, а аглите се заоблени. држачот со дебелина од 20 мм е поцврст и постабилен, може да издржи 75 кг и е издржлив. ПРИЛАГОДЛИВА ПОЛИЦА : полица за микробранова печка што Може да се Повлече, должината може да се прилагоди помеѓу 40-64см. висината на подот може да се прилагоди за 10 см, а методот на бравата е фиксиран, што може брзо да ја префрли висината на панелот и е многу стабилен. ШИРОК СПЕКТАР НА ПРИМЕНА : Обезбедете дополнителен простор за складирање, кој може да се користи како лавици за микробранови печки, лавици за зачини или за поставување тоалети во бањата и да се користи како лавици за складирање за украсни простори во дневната соба, балконот и спалната соба.