Луксузни 6 парчиња Држач За Одмор За Стапчиња За Јадење Среќа Перница За Стапчиња За Јадење Керамички Стапчиња За Јадење Лежи Бела Маса Декор Торта Украсување Јапо?
  • Неодамнешно

Луксузни 6 парчиња Држач За Одмор За Стапчиња За Јадење Среќа Перница За Стапчиња За Јадење Керамички Стапчиња За Јадење Лежи

DEN 145.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КЕРАМИЧКИ ДРЖАЧ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ дизајнерскиот одмор за стапчиња за јадење во облик на мачки служи стапчиња за јадење, лажици, вилушки и други садови СИМПАТИЧНА ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ ОДМОР за вашата маса, тркалање далеку, чувајте маса чисти. КЕРАМИЧКИ СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА МАЧКИ ОДМОР исто Така, може да биде совршен подарок за испраќање до вашите пријатели или некој што го сакате. СТАП ЗА ОДМОР РЕШЕТКАТА тие се многу симпатични, секој што ќе ги види ќе ги сака. Стап ЗА ЈАДЕЊЕ вилушка решетката завршува и може да биде за некое време. Пакетот Вклучува 6 х Стапчиња За Јадење Карактеристики За Одмор-Боја : како што е прикажано декор за трпезариска маса. - Издржлив и може да биде за време стап за јадење. - Лесен за миење и чистење, само Со Сапун И Вода Мини Среќата Мачка. - виталност за вашата маса, спречете тркалање , одржувајте ја масата чиста држач за стапчиња за јадење. - Големина : 4,7 х 2 х 2см Керамички Стапчиња За Јадење Решетката. - Материјал : Керамички Одмор За Стапчиња За Јадење.