Besportble пикник корпа метална корпа декоративни корпи за корпи за овошни леб за сервирање овошни корпи жици корпи за складирање на железо цвет девојче ткаено попречу?
  • Неодамнешно

Besportble пикник корпа метална корпа декоративни корпи за корпи за овошни леб за сервирање овошни корпи жици корпи за складирање

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Табела со корпа за жици : Кошницата со железо овошје може да биде за складирање во дневна соба и спална соба, складирање на зеленчук, освежување Кошница со рачка : Метална корпа со рачка, исто така може да биде добар подарок за вашите пријатели, и ќе им се допадне оваа практична корпа за овошје. Кошница за табели : Материјалот на корпата е врвен железен материјал, силен и издржлив за употреба за време. Кошница за рачка за складирање на овошје : Цврста структура, не е лесна за кршење, компактна големина и лесна, лесна за движење и заштеда на простор. Кошница за складирање на зеленчук : Интегрирајте ги складирањето и естетиката за да ги задоволите дневните потреби за складирање. Ставете го во ресторанот како декорација, може да ги фати очите на вашиот гостин. Список на пакети 1 x Карактеристики на корпа за железо - Материјал : Кошница од железо - Големина : 30.00x7 Baskesични корпи за јајца. - Боја : Како што е прикажано корпа за сервирање - шупливиот дизајн е за подобра вентилација, чување дневно овошје и зеленчук чисто и уредно складирање на корпи за жици - Материјалот на корпата е врвен железен материјал, силен и издржлив за употреба за временски овошје корпа за дома.