Замена На Керамичка Озонска Плоча, Озонизатор На Керамичка Плоча, Голем Излез Долг Век На Траење Прочистувач На Воздух Со Низок Шум Озонска Плоча Што Се Пере За Чис?
  • Неодамнешно

Замена На Керамичка Озонска Плоча, Озонизатор На Керамичка Плоча, Голем Излез Долг Век На Траење Прочистувач На Воздух Со Низок Шум

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ефикасно Чистење На Воздухот : Користење на принципот на молња за испуштање на озон во воздухот, ефикасно чистење на воздухот Високи Перформанси : озонскиот керамички лим има низок работен шум, поддржува висок излез на озон од 10. Премиум Материјал : озонската обвивка е изработена од врвен керамички и челичен материјал, има долг работен век до 20. Лесна Инсталација : озонскиот керамички лим е лесен за инсталирање, погоден за опрема за прочистување на водата со кислород, прочистувач на воздух итн. Широка Употреба : генераторот на Озон може да се користи за дома, автомобил, работилница, барака, бања, конференциска сала, јавно место, прочистување на воздухот. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Озонизатор На Керамичка Плоча : Керамички, Челичен Излез На озон : 10.000 мг На час Работен Век : 20.000 часа Тежина : Прибл.3 Oz Апликација : за дома, автомобил, работилница, барака, бања, конференциска сала, јавно место, Карактеристики за прочистување на воздухот : Перат и еднократно, супстанции што се користат за испуштање озон во воздухот користејќи го принципот На Листа На Молња : 1 x Керамичка Плоча озонизатор.

Item Type:
 Ceramic Plate Ozonizer
Material:
Ceramic, steel
Ozone Output:
10,000mg per hour
Service Life:
20,000 hours
Weight:
Approx. 37g/1.3oz
Application:
For home, car, workshop, shed, bathroom, conference room, public place, air purification
Features:
Washable and reusable, substances used to emit ozone into the air using the principle of lightning
Package List:
1 x Ceramic Plate Ozonizer :