Организатор за складирање на деца Coheali Детски организатор за складирање на прва помош торба мала торба преносна торбичка за итни случаи за прва помош празна торба ?
  • Неодамнешно

Организатор за складирање на деца Coheali Детски организатор за складирање на прва помош торба мала торба преносна торбичка за итни случаи за

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мини празна торба за складирање може да се користи дома или на отворено, патување, кампување, пешачење, ранец, патување Торбата за комплет за прва помош не предизвикува никаков стрес на телото, што го прави прекрасно за патување, на отворено, планинарење. Торбата за прва помош е изработена од материјал од Оксфорд, мала тежина, анти-распрскувач и отпорен на абење, исклучителниот дизајн на поштенски патенти обезбедува прекрасна заштита за лекови во торбата за прва помош. Торба за прва помош со преносен дизајн, стилски изглед и, голем капацитет, лесен за носење, лесен за употреба. Малата торба е компактна и преносна, мал волумен, голем капацитет, стилски изглед удобен за носење. Мини празна торба за складирање може да се користи дома или на отворено, патување, кампување, пешачење, ранец, патување. Торбата за комплет за прва помош не предизвикува никаков стрес на телото, што го прави прекрасно за патување, на отворено, планинарење. Торбата за прва помош е изработена од материјал од Оксфорд, мала тежина, анти-распрскувач и отпорен на абење, исклучителниот дизајн на поштенски патенти обезбедува прекрасна заштита за лекови во торбата за прва помош.