Valiclud 5 поставува алатка за напојување со кука за куки за мерка држач за држач за држач за држач за држач за кука за дупчење за клип за алатки на алатки за алатки на пр?
  • Неодамнешно

Valiclud 5 поставува алатка за напојување со кука за куки за мерка држач за држач за држач за држач за држач за кука за дупчење за клип

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Челик Клучен клип за појас : Оваа кука за држач на алатка е изработена од челик, што е цврста и цврста, не е лесна за кршење или деформирање. Клип за појас без безжичен вежба : Стабилен и безбеден, куките за клип на ременот ја прават вашата алатка лесна за носење кога ви треба да направите некои работи. Држач на клипот на ременот : Овие куки за клип на ременот ви овозможуваат погодно и ефикасно да се соберете, заштедувајќи време и напор. Држач на алатка за напојување за вежбање : Куките за вежбање на ременот се компактни по големина и светлина во тежина, убаво за носење и складирање. Замена на клипот на ременот : Со силна стабилност и издржливост, куките за клип можат да бидат директно за да ги заменат старите или оштетените. Пакетот вклучува 5 x куки за клип на ременот 5 x завртки Карактеристики -Материјална : Кука за клип за челични алатки -боја : држач за алатки за сребро на ременот -Големина : 4.30x0 држач за клип на ременот. - Куките за вежбање на ременот се компактни по големина и светлина во тежина, убаво за носење и складирање на кука за алатка за напојување. - Стабилно и безбедно, куките за клип на ременот ја прават вашата алатка лесна за носење кога ви требаат некои работи на стопанствена алатка.