Машинка За Нокти,Вроден Исправувач На Коректор На Ноктите На Нозете, Педијатар Тешки Алатки За Отстранување На Ноктите На Нозете, Педикир Со Долга Рачка Од Нерѓосу?
  • Неодамнешно

Машинка За Нокти,Вроден Исправувач На Коректор На Ноктите На Нозете, Педијатар Тешки Алатки За Отстранување На Ноктите На Нозете, Педикир

DEN 1120.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вродени комплети за отстранување на ноктите на нозете, вродени коректори на ноктите на нозете, овие професионални комплети за третман на вродени нокти за отстранување на ноктите третираат вродени нокти, паронихија и калус Вродената алатка за подигнување на ноктите на ноктите на нозете е алатка за педикир од нерѓосувачки челик која го користи законот за потпора за постепено истегнување на страните на вродениот нокт на ногата нанадвор, менување на насоката на вродениот нокт и преобликување на ноктот за да се задржи вродениот исправувач На ноктите На нозете на место вашите нокти се прави и нормални и повеќе не се вродени. Ноктите на нозете повторно се појавуваат кога нормално покривачкиот нокт е подолг од палецот. Инкрустираните комплети за нокти на нозете се дизајнирани да им помогнат на луѓето да ја ублажат болката и непријатноста на вродените нокти и да ја вратат здравата, нормална состојба. Инкрустираните коректори на ноктите на нозете може да се нанесат на вродените нокти на нозете со различни форми за да обезбедат добра грижа за вашите нокти. Вроден Комплет За Отстранување На Ноктите На Нозете, Вродена Алатка За Подигнување На Ноктите на Нозете зацрвстувањето на ноктите на нозете е одлична алатка за педикир. Пакетот вклучува : 1. Рамен Нож за Педикир (1 парчиња) 2. Аголен Нож за Педикир (1 парчиња) 3. Стругалка за Педикир (1 парчиња) 4. Мртва Вилушка За Кожа (1 парчиња) 5. Датотека За Нокти (1 Парче) 6. Клипер За Нокти (1 Парче) 7. Голем Клипер За Нокти (1 Парче) 8. Хризантема Клипер (1 Парче) 9 . Коси ножици за нокти (1 компјутер) 10. Состојка коректор на ноктите на нозете (1 компјутер). Комплетот нож за педикир за вродени нокти е одличен за отстранување на тврдоглавата, бесчувствителна кожа на прстите. Достапно и за вродена корекција на ноктите на нозете, професионална алатка за вродени комплети за нокти за маникир, часови во салони и домашни корисници, подарете практичен подарок за хобистите и маникирите за подобрување на здравјето на стапалата.