Тајмер Прекинувач Модул Тајмер Реле Модул Dc12v Led Дисплеј Одбројување Тајмер Тајмер Одложување Исклучи Реле Прекинувач Модул
  • Неодамнешно

Тајмер Прекинувач Модул Тајмер Реле Модул Dc12v Led Дисплеј Одбројување Тајмер Тајмер Одложување Исклучи Реле Прекинувач Модул

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Модул За Прекинувач На Тајмер Тоа Е Модул За Одбројување На Релето На Тајмер Со Висока Прецизност, Стабилни И Сигурни Перформанси Тајмер Реле Модул Активирањето Да Се Поврзете, И Ќе Се Исклучи По Одложување Време; Ако Активирањето За Време На Одложување Време, Тоа Ќе Се Исклучи Веднаш. Модул За Прекинувач На Тајмер Нормално, Модулот Ќе Почне Да Работи Кога Ќе Се Активира, Ако Ви Треба Модул За Работа Веднаш По Вклучувањето, Поврзете 2 Терминали На Активирањето. Модул За Прекинувач За одложување Има Широко Време За Опсег, Времето на Одложување Е Прилагодливо Од 1 Секунда до 99 Секунди, Или 1 Минута до 99 Минути; Користете Скокач За Да Изберете Втора/Минута. Дизајниран Со Led Дисплеј Кој Ќе Го Прикаже Времето На Одложување. Тоа е модул за одбројување на релето на тајмер со висока прецизност,стабилни и сигурни перформанси2. Активирање за поврзување и ќе се исклучи по времето на одложување; ако се активира за време на одложувањето, веднаш ќе се исклучи3. Нормално, модулот ќе почне да работи кога ќе се активира, ако ви треба модул за работа веднаш по вклучувањето, поврзете 2 терминали на активирање4. Постои широк временски опсег, времето на одложување е прилагодливо од 1 секунда до 99 секунди, или 1 минута до 99 минути; користете скокач за да изберете втора/минута5. Дизајниран со LED дисплеј што ќе го прикаже времето на одложување спецификација : Карактеристики : тоа е модул за одбројување на тајмерот со висока прецизност, стабилни и сигурни перформанси.

Features:
It is a timer relay countdown off module with high precision, stable and reliable performance.:
Trigger to connect, and will disconnect after delay time; if trigger during delay time, it will disconnect immediately.:
Normally the module will start to work when triggered, if you need module to work immediately after power on, connect 2 terminals of trigger.:
There is a wide time range, the delay time is adjustable from 1 second to 99 seconds, or 1 minute to 99 minutes; use a jumper to select second/minute.:
Designed with a LED display that will show the delay time.:
Specifications:
Voltage:
D12V
Load Capacity:
10A 250V AC; 10A 30V DC
Delay Time:
1~99Sec./1~99Min.(adjustable)
Size:
70 x 40 x 18mm / 2.75 x 1.57 x 0.7
Quantity:
1
Package Includes:
1 x Timer Relay Module: