Кујт Багажник За Садови, Преку Решетката За Сушење Садови За Мијалник, Црна 201 Нерѓосувачки Челик Кујна Одвод Решетка За Садови За Одводнување Организатор, 3 Големи?
  • Неодамнешно

Кујт Багажник За Садови, Преку Решетката За Сушење Садови За Мијалник, Црна 201 Нерѓосувачки Челик Кујна Одвод Решетка За Садови

DEN 5331.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

201 Површина Од Нерѓосувачки Челик Црн Третман Против ' Рѓа Боја, Широко Користен Во Кујнски Прибор, Нг и Издржлив Ставете Ја Решетката за Садови над Мијалникот во Кујната. Одводот За Прибор За Јадење може Да Се Капе Директно Во Мијалникот за Да Се Спречи Навлажнување на Горниот дел од Масата. Дизајнот е Разумен, не Го Попречува Миењето и Повеќе Го Користи Просторот на Работната Површина на Мијалникот. Можете Да Поставите Чинии, Чинии, Чаши, Стапчиња За Јадење, Кујнски Ножеви, Даски За Сечкање Итн. Едношалтерското Складирање Го Решава Проблемот Со Кујнскиот Хаос. Ние Ќе Ја Започнеме Стоката За Вас Во Рок Од 24-36 Часа, Квалитетот Е Загарантиран, Ако Има Штета, Ве Молиме Контактирајте Не Преку Е-Пошта Веднаш. Име : Решетка За Кујнски Мијалник / Решетка За Садови Боја : Уцена : 201 Нерѓосувачки Челик Тип На Ставка За Складирање : Сад, Чинија : 79*32*52см , 85*32*52см , 91*32*52смприменлив Простор : Метод На Инсталација На Кујната : Без Удар Забележете Го Следново : Овој Производ Продава Само Полици, А Кујнскиот Прибор За Прикажување Е Реквизит за Снимање.