КВУПИ 3 ПАРЧИЊА Пренослив Килибар Стакло Дипломирана Скала Вијали Со Шишиња Со Црно Гумено Капаче И Стаклена Капалка Пипета За Козметички Парфеми Етерични Масла С?
  • Неодамнешно

КВУПИ 3 ПАРЧИЊА Пренослив Килибар Стакло Дипломирана Скала Вијали Со Шишиња Со Црно Гумено Капаче И Стаклена Капалка Пипета За

DEN 140.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Име : Килибарно Стакло Дипломирано Шише За Испуштање Скала; Пакет : 3 х Шише; Боја : Килибарно Стаклено Тело И Црна Гумена Стаклена Капалка/Пипета; Капацитет : 5МЛ;15МЛ;30МЛ;50МЛ;100МЛ;5 капацитет за избор Корисно за апликации за ароматерапија, Парфем ,Есенцијални масла, сам мешање; Совршен за лична употреба. Шишињата можат повторно да се користат и полнат. Совршени Перформанси Против УВ зраци; Го Прави Одличен за Патување и Секојдневна Употреба. Лесно Е Да Ги Носите Во Торбите. Исто Така, Практична Самостојна Алатка за Правење или Мешање На Сопствени Масла. Едноставно За Употреба, Само Треба Да Пренесете Есенцијално Масло Во Шише Со Помош На Пипета/Капалка. Лесно За Чистење Со Топла Вода Од Сапун И Може Да Се Користи Долго Време. Запечатените перформанси се добри, не треба да се грижите дали содржината ќе се истури.Лесно за чистење и полнење!. Име : Килибарно Стакло Дипломирано Шише За Испуштање Скала; Боја : Килибарно Стаклено Тело И Црна Гумена Стаклена Капалка/Пипета; Капацитет : 5МЛ;15МЛ;30МЛ;50МЛ;100мл;Материјал : Темно Килибарно Стакло;Пакет : 3 ЕЕЗ Килибарно Стакло Дипломирано Шише За Испуштање Скала; Карактеристики : *запечатените перформанси се добри, не треба да се грижите дали содржината ќе се истури.