100 Парчиња Ви Благодариме Кеси Пластични Шопинг Кеси Со Мека Јамка Рачка За Малопродажни Продавници, Бутици, Партиски Услуги, Свадба, Тушеви, Големо Мали Подарок Ке?
  • Неодамнешно

100 Парчиња Ви Благодариме Кеси Пластични Шопинг Кеси Со Мека Јамка Рачка За Малопродажни Продавници, Бутици, Партиски Услуги, Свадба,

DEN 367.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што ќе добиете : овој пакет вклучува 100 пакети пластични кеси за купување со рачка со мека јамка, доволно за да ги задоволат вашите дневни потреби, полни со невиност со светли бои и цртани модели, и можете да ги споделите со вашите пријатели Голем капацитет : овие торби за подароци за благодарност се прибл. 12,6 x 11,8 инчи (H x W) со долна шипка од 3,9 инчи, погодна за нанесување како торба за подарок или бутик торба, ќе го направи вашиот подарок да изгледа поубав и шик. Квалитетен материјал : торбите за пазарење се изработени од квалитетна пластика со дебелина од 2,3 МИЛ, што значи убава и издржлива торба што ќе го направи вашиот подарок да го зголеми чувството за мистерија и може да се нанесува долго време, дебелина и не лесно да се скрши, може да биде сигурен за употреба. Шик дизајн : усвојувањето светли бои може да ја направи вашата торба за купување да се истакне во толпата, како торба за купување во продавница, торба за подароци, торба за сувенири, овие торби за подароци за благодарност се многу идеален избор за вашиот секојдневен живот. Повеќенаменски : убаво за употреба како торби за подароци за благодарност, мали торби за подароци, торби за подароци за венчавки, подароци за туширање, торби за подароци на големо, чанти за забави, подароци за вработени, подароци за празници, мала до средна стока, за продавници за малопродажба или бутици и така натаму. Карактеристики : Симпатична и корисна : овие пластични кеси со избрани светли бои се симпатични за употреба и корисни за како торби за подароци, мали торби за подароци, торби за подароци за венчавки, подароци за туширање на големо, торби за забави, подароци за вработените, подароци за празници, мала до средна стока, За продавници за малопродажба или бутици Шик дизајн : Усвојувањето светли бои може да ја направи вашата торба за пазарење да се истакне во толпа, како продавница торба За купување, торба за подароци, торба за сувенири, овие торби за подароци за благодарност се многу идеален избор за вашиот секојдневен живот.

Material:
plastic
Color:
as shown in the picture
Size:
approx. 12.6 x 11.8 inch
Package includes:
100 x Thank you bags :
Warm notice:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :