FDIT реле Телефонски декодер на гласови за далечински контролер Модул DC 12V 8CH DTMF Конвертори на напојување 94 * 62 * 18mm/3,7 * 2,44 * 0,7in
  • Неодамнешно

FDIT реле Телефонски декодер на гласови за далечински контролер Модул DC 12V 8CH DTMF Конвертори на напојување 94 * 62 * 18mm/3,7 * 2,44 *

DEN 3742.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДТМФ аудио контролер : Ова е контролорот за аудио DTMF со четири канали, кој било телефон или фиксен телефон со код за клуч DTMF далечински контролира реле за производи отворено и затворено Максимално оптоварување : 10 A/250 VAC, 10 A/125 VAC, 10 A/30 VDC, 10 A/28 VDC, 10 A/12 VDC. Практично : Поголемиот дел од машината за паметни телефони и функции се DTMF код. Избор на режим : Осум начини на работа, скокач со електричен железо (слика погоре) на влошките. Осум режими : Не-заклучување (моментално), само-заклучување (менување), меѓу-заклучување (брава), 5/20/60/120/250-секунда одложување. Опис : Работен напон DC 12 V, со заштита од обратна поларитет. Стандардната команда за контрола е 1/2/3/4/5/6/7/8. Пример : бирање 1 за контрола на реле 1, бирање 2 за контрола на релето 2, бирајте 3 за контрола на реле 3, бирање 4 за контрола на релето 4; Контролните команди можат да се променат сите 1-4 бита. Различни релеи Отворени : Stardby 11-13 MA, 1 реле Отворено 44ma, 2 релеи Отворени 77m A, 3 релеи отворени 110m A, 4 релеи Отворени 140m A, 5 релеи отворени 170m A, 6 релеи отворени 197m A, 7 реле Отворено 223ma, 8 релеи отворени 247ma. Вклучен пакет : 1 x реле модул, аудио кабел од 1 x 3,5мм. ДТМФ аудио контролер : Ова е контролорот за аудио DTMF со четири канали, кој било телефон или фиксен телефон со код за клуч DTMF далечински контролира реле за производи отворено и затворено. Максимално оптоварување : 10 A/250 VAC, 10 A/125 VAC, 10 A/30 VDC, 10 A/28 VDC, 10 A/12 VDC. Практично : Поголемиот дел од машината за паметни телефони и функции се DTMF код. Избор на режим : Осум начини на работа, скокач со електричен железо (слика погоре) на влошките. Осум режими : Не-заклучување (моментално), само-заклучување (менување), меѓу-заклучување (брава), 5/20/60/120/250-секунда одложување. Опис : Работен напон DC 12 V, со заштита од обратна поларитет. Стандардната команда за контрола е 1/2/3/4/5/6/7/8. Пример : бирање 1 за контрола на реле 1, бирање 2 за контрола на релето 2, бирајте 3 за контрола на реле 3, бирање 4 за контрола на релето 4; Контролните команди можат да се променат сите 1-4 бита. Различни релеи Отворени : Stardby 11-13 MA, 1 реле Отворено 44ma, 2 релеи Отворени 77m A, 3 релеи отворени 110m A, 4 релеи Отворени 140m A, 5 релеи отворени 170m A, 6 релеи отворени 197m A, 7 реле Отворено 223ma, 8 релеи отворени 247ma. Вклучен пакет : 1 x реле модул, аудио кабел од 1 x 3,5мм. Спецификации : Модел : AD22 A08 Упатства : Потребни ви се два телефони, едниот како приемник (телефон_1), другиот како предавател (телефон_2); Mobile Thone_1 Поврзано со Audio Cable DTMF 3,5 mm аудио контролер (контролорот што треба да се напојува), а потоа со употреба на телефон_2 (може да биде фиксен телефон) повикајте го телефонот_1, одговори телефон_1, така што два телефонски повик едни со други; Потоа, бирајте 1/2/3/4/5/6/7/8 од Телефон_2 тастатурата за да контролирате 8 релеи.