Заден Шатор Автомобил Шатор Тенда За Автомобил, Автомобил Шатор Подвижен Покрив, Кампување Багажникот Страна Продолжување Шатор, Заден Продолжување Заштита Од Со?
  • Неодамнешно

Заден Шатор Автомобил Шатор Тенда За Автомобил, Автомобил Шатор Подвижен Покрив, Кампување Багажникот Страна Продолжување Шатор, Заден Продолжување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Смола и издржлива : задната тенда на возилото е изработена Од Ткаенина Од оксфордска ткаенина отпорна На кинење, интегрирана во технологијата на производствениот дел и има повисок квалитет Цврст метален држач, цврсто јаже, одлична отпорност на ветер. ● Повеќекратна Употреба : тендата за автомобил може да се користи за возила, Теренци, Мпв, камиони, хечбек и автомобили, а може да се користи и како белведер. Погоден за пловење, кампување, ленти, спортски настани и фестивали. ● Сребрена обложена ткаенина, PU3000 може ефикасно да ве заштити од сончева светлина и ултравиолетови зраци и содржи газа B3, за да можете подобро да се одморите и ефикасно да го одморите дождот. ● Брза Инсталација : не е потребна комплицирана операција, само ставете го производот на автомобилот, изберете ја соодветната кука, а потоа поправете го јажето во соодветната положба. Удобен За Носење : шаторот за сончање за задно продолжување на автомобилот е лесен за преклопување и складирање, лесен за транспорт и складирање и не зазема премногу простор за вас. Торба за складирање торба за носење, лесна за носење. Заден Шатор Автомобил Шатор Тенда За Автомобил, Автомобил Шатор Сонцето Крошна, Кампување Багажникот Страна Продолжување Шатор, Автомобил Заден Продолжување Сонцето Сенка Шатор Сонце, За Отворено Кампување Партија Опис : Прирачник : 1. Отворете го шаторот. Ставете го шаторот на подигнатата задна врата. Прицврстете го јажето за прицврстување, кое ќе ги закачи двете ремени за прицврстување на двата бришачи на шофершајбната на предниот крај и фино наместете го шаторот за да биде попогоден.

Name:
Car rear extension sun protection tent
Material:
silver coated oxford cloth
Packing size:
about 45 * 18 * 18cm / 17.72 * 7.09 * 7.09in
Application:
mountaineering, fishing, waterproof, thin, ultralight, wilderness survival, picnic, windproof, cycling, winter fishing, night fishing, etc.
Packing list:
1 set * Car rear extension sunshade tent (including storage bag, tent, bracket, ground nail, buckle, rope) :