Машината Sinwe Karaoke со два безжични микрофони, LED светла, преносен систем за звучни звуци на Bluetooth, погоден за домашна забава и активности на отворено.
  • Неодамнешно

Машината Sinwe Karaoke со два безжични микрофони, LED светла, преносен систем за звучни звуци на Bluetooth, погоден за домашна

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Најновата преносна машина за караоке Bluetooth во 2023 година, со Bluetooth, шарено осветлување, влез Aux, TF картичка, стерео звучен ефект, звучник со голема моќност од 10 W, ултра-долга издржливост и квалитет на звук на HIFI LED блескави светла што одговараат на атмосферата, висококвалитетен преносот на чипови со Bluetooth брз и стабилен, со три режими на репродукција, технологија на пулс со ниска фреквенција, силен бас, генерирање на звук на биолошки мембрана со двојно слој, висок квалитет на звук. Моќни функции и лесно работење. Можете да користите Bluetooth за да се спарите без комплицирани операции. Земете го микрофонот и притиснете го копчето ON за да уживате во пеењето. Преносен караоке стерео систем, погоден за семејна забава, пеење на лична пракса, собири на пријатели, настапи на отворено, кампување и други музички активности. Пред испорака, внимателно го проверивме производот за да се осигураме дека работи правилно. Имате 90-дневна услуга за враќање и размена. Ако имате какви било проблеми за време на употребата, ве молиме контактирајте не и ние ќе го обезбедиме најдоброто решение во рок од 24 часа. Најновата преносна машина за караоке Bluetooth во 2023 година, со Bluetooth, шарено осветлување, влез Aux, TF картичка, стерео звучен ефект, звучник со голема моќност од 10 W, ултра-долга издржливост и квалитет на звук на HIFI. LED блескави светла што одговараат на атмосферата, висококвалитетен преносот на чипови со Bluetooth брз и стабилен, со три режими на репродукција, технологија на пулс со ниска фреквенција, силен бас, генерирање на звук на биолошки мембрана со двојно слој, висок квалитет на звук. Моќни функции и лесно работење. Можете да користите Bluetooth за да се спарите без комплицирани операции. Земете го микрофонот и притиснете го копчето ON за да уживате во пеењето. Преносен караоке стерео систем, погоден за семејна забава, пеење на лична пракса, собири на пријатели, настапи на отворено, кампување и други музички активности.