Јасни Навлаки За костуми, 60 Чисти Торби За Облека 5 Пакувања За Складирање На Плакарот Висечки Кеси За Складирање Облека Лабаво Палто,Џемпери, Кошули, Пластичен Заш?
  • Неодамнешно

Јасни Навлаки За костуми, 60 Чисти Торби За Облека 5 Пакувања За Складирање На Плакарот Висечки Кеси За Складирање Облека Лабаво

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИЗАЈН НА ПРОИЗВОД : Секоја торба за облека има 4" гусети, во кои може да се сместат повеќе облека, водоотпорна дизајнерска облека свежа и без брчки ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ : 60-инчна висечка торба за облека, долга 60 инчи и широка 24 инчи, ширината на плочката е 4 инчи, во која можат да се сместат 4 зимски палта и 10 костуми. Големиот капацитет може да собере доволно облека. ИЗДРЖЛИВА ТКАЕНИНА : чантата за облека е изработена од еколошки водоотпорен пвц материјал, дише, лесен, но цврст. транспарентниот дизајн ви помага лесно да видите што има во секоја торба за облека за складирање, што е погодно за употреба. МЕТАЛЕН ПАТЕНТ : металниот патент е издржлив, непречено отворање и затворање.Малите дупки на врвот овозможуваат да поминат закачалки, што го отежнува влегувањето на прашината во кесите за покривање костуми.Чувајте ја облеката чиста и уредна. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : Погоден За палта, костуми, вечерен фустан, кошули, мантил итн. Во пакувањето има 5 проѕирни кеси за облека, кои се доволни за секојдневна употреба,Голема торба за облека за жени мажите можат да го одржат вашиот плакар уреден.