Јардве 2 парчиња Бамбус Кошница Ткаени Попречуваат Цвет Девојка Кошеви За Свадби Рустикален Кошница Storан Складирање Кошница Рака Овошје Кошница Овошје Служат Кош?
  • Неодамнешно

Јардве 2 парчиња Бамбус Кошница Ткаени Попречуваат Цвет Девојка Кошеви За Свадби Рустикален Кошница Storан Складирање Кошница

DEN 177.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

синтетички материјал КОРПИТЕ за СКЛАДИРАЊЕ RАН не делуваат Како корпа за цвеќе, туку и корпа за други ситници. плетен пикник кошница. ТКАЕНА КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ совршен подарок за секоја пригода : што ! Овој прекрасен оброк пикник кошница е во секое време од годината. СВАДБА ПОДАРОК кошница Креативната плетена корпа е одлична декорација за вашиот дом, забава, свадба. КОШНИЦА за ЛЕБ Изработен од природен материјал од linан и ленена ткаенина, нетоксичен и пријателски, безбеден и за време на услугата. ПЛЕТЕНИ КОРПИ за ПИКНИК Погоден За поставување насекаде, кујна, работна соба, дневна соба,. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Корпата-Материјал : бамбус плетен попречувач-Боја : Дрвена Боја Ткаени Корпи за Сервирање - Исклучителна и лесна, погодна за фотографирање со неа. Можете да ставите некои предмети во неа корпи за цветни девојки за свадби. - Едноставна и елегантна, убава и дарежлива, правејќи ја вашата куќа уникатна Ткаена Плетена Корпа. - Мултифункционален, додавајќи природен и израз на секоја вселенска Корпа За Свадбени Цвеќиња. - Избран материјал од високата класа, внимателно создаден за време на сервирање кошница за организатори на сите работи.