Целестрон-Трагач ЕД 10х42 Двоглед-Компактен Ед Двоглед За Набљудување Птици И Активности На Отворено-Двоглед со Објективни Леќи ЕД-Целосно Широкопојасна Мулти-обло?
  • Неодамнешно

Целестрон-Трагач ЕД 10х42 Двоглед-Компактен Ед Двоглед За Набљудување Птици И Активности На Отворено-Двоглед со Објективни Леќи ЕД-Целосно

DEN 4334.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕД објективни леќи за да обезбедат супериорни слики кои се практично ослободени од хроматска аберација со точна репродукција на бои, зголемена резолуција и контраст на сликата Целосно мулти-обложена оптика и фаза и диелектрични обложени Бак-4 призми за рмаксимален пренос на светлина и живописни, вистински бои. Издржливо, заштитно оклопување на целото тело и сосема нов, иновативен Индустриски дизајн На Селестрон. Двогледот е статив прилагодлив за удобност и леснотија на користење за време на продолжени сесии за гледање. Целосно водоотпорна шасија која е исполнета со азот за да спречи внатрешно замаглување на леќите. Завртете ги очните капаци кои се целосно обложени за удобност, како и компатибилност со очилата. Додатоци достојни за поле, вклучувајќи удобен ремен за носење, луксузен ремен за вратот, едноделен капак на окуларот, врзани објективни капаци, издржлива обвивка за носење што нуди и ремен за рамо и опции за прицврстување на ременот/пакетот, крпа за чистење леќи и упатство за употреба. Објективни Капачиња За Леќи И Окулари. Двогледот 10х42 Трагач ед обезбедува високи перформанси на отворено-совршен компактен двоглед ЕД за страствени птичари, ловци и ентузијасти на отворено. Трагач ЕД е преполн со оптички, механички и ergономски карактеристики што го прават споредлив со двоглед кој чини два до пет пати повеќе. Екстра - ниската дисперзија (ед) стакло практично ја елиминира хроматската аберација, позната и како реси во боја, визуелен дефект вообичаен во двогледот. Трагач ЕД обезбедува острина од работ до раб со одлична корекција на бојата и остри слики со брич.