Торби За Комплет За Мамурлак TFCIATE, Но Дали Умревте Вреќи Со Лопатка Со Врвка За Невестински Туш, Свадба, Патување, Торба За Опоравување За Преживување На Моминска Ве?
  • Неодамнешно

Торби За Комплет За Мамурлак TFCIATE, Но Дали Умревте Вреќи Со Лопатка Со Врвка За Невестински Туш, Свадба, Патување, Торба За Опоравување

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Употреба : Идеален За чување мали подароци, свадбени услуги, материјали за забави и многу повеќе; овој комплет за мамурлак е совршен за додавање забава во специјални прилики како што се невестински тушеви, свадби, bени или забави со мамурлак, Новогодишна Ноќ и многу повеќе, И ќе Ги има на ум Живејте го времето на мамурлак поминато со вас.Големина и Количина : секоја кеса е со димензии 6 х 8"(В х Л). 5 подарок кеси по пакет (само торба).Нега : машина за перење И рачно перење, еднократно, издржливо и без мирис.Изработка : чантата е опремена со двојни врвки за лесно отворање и затворање. Со напредно двострано печатење во дигитална боја, секој детал прикажан на фотографијата ќе се појави на вистинскиот производ, исто толку убав како што покажува сликата.