PRETYZOOM 50pcs Сирена Бонбони Кутија Подарок Контејнери Снек Кутија Контејнер Подарок Бонбони Кутии Сирена Партија Фаворизира Булчински Туш Корист Кутии Присутни Кути?
  • Неодамнешно

PRETYZOOM 50pcs Сирена Бонбони Кутија Подарок Контејнери Снек Кутија Контејнер Подарок Бонбони Кутии Сирена Партија Фаворизира Булчински

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КУТИИ ЗА ПОДАРОЦИ за СИРЕНА Изработена од сигурен и издржлив материјал, кутијата за складирање е сигурна и безбедна за употреба СЕГАШНИ КУТИИ ЗА БОНБОНИ Погоден За складирање и завиткување на бонбони и други мали подароци, многу удобен и практичен. КУТИИ ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ БОНБОНИ кутиите се дизајнирани со романтична риба шема и светли бои, додавајќи романтична атмосфера. БЕБЕ ТУШ кутија кутиите доаѓаат со компактен и лесен дизајн, што ги прави погодни за употреба. КОНТЕЈНЕРИ за СКЛАДИРАЊЕ кутиите за завиткување бонбони се направени од хартиени материјали, кутиите за завиткување се безбедни со храна. Пакетот Вклучува 50 х Контејнери За Складирање Карактеристики - кутиите за завиткување бонбони се направени од хартиени материјали, кутиите за завиткување се безбедни со кутии за Пакување Бонбони за Храна. - Материјал : Хартија Мали Кутии За Пакување Подароци - тие можат да бидат не само како кутии за бонбони, туку и како украси за кутии за Складирање свадби. - Фината изработка обезбедува сигурно завиткување и извонредни детали, што е практично и декоративно Кутии За Пакување Свадбени Бонбони. - Исклучителна изработка на деликатните кутии за завиткување, но силни и издржливи За користење Кутии за Лекување На Сирена.